Podręcznik dedykowany dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik technice żywności w technikach i szkołach policealnych. Podręcznik asygnowany dla uczniów szkół kształcących w zawodzie...
Paszport trzecioklasisty to książka wyprodukowana z myślą o uczniach klas 1-3 szkół podstawowych ze szczególnym uwzględnieniem trzecioklasistów. Z tą publikacją żadne zagadnienie, omawiane na...
Żywienie i usługi gastronomiczne. Cz. V. Działalność gospodarcza w gastronomii jest podręcznikiem dedykowanym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług...
Kompendium licealisty to rzeczowa, szczególnie pokaźna publikacja tworzona z myślą o uczniach szkół średnich. Książka mieści szczególnie duży przekrój wiedzy z języka polskiego, na jej kartach...
Zbiór zadań przeznaczony dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji TG.12. Planowanie i realizacja usług w recepcji. Posiada 5 zestawów, w skład których wchodzą testy i zadania...
Zbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to innowacyjny pakiet zadań przygotowujący ucznia technikum albo słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług...
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauki zawodu technik obsługi turystycznej w zakresie kwalifikacji T.13. Planowanie i realizacja imprez i usług turystycznych.Autorzy: Beata...
Testy ósmoklasisty to zbiór pięciu testów przygotowanych i opracowanych poprzez najkorzystniejszych metodyków, według wytycznych CKE. Testy są kierowane typowo do uczniów ostatnich klas szkół...
Żywienie i usługi gastronomiczne Cz. VI Zasady żywienia jest podręcznikiem asygnowanym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w...
Ilustrowana gramatyka angielska dla młodzieży to książka dedykowana z reguły uczniom starszych klas szkół podstawowych i szkół średnich. Publikacja w dostępny sposób omawia ważne gramatyczne...
Zbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to postępowy zestaw zadań przygotowujący ucznia technikum lub słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług...
Podręcznik zgodny z Reformą 2017 r., do nowej podstawy programowej dedykowany do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji TG.16. Organizacja żywienia i...
Repetytorium. Gramatyka, ortografia, interpunkcja to kompendium wiedzy z zakresu języka polskiego na poziomie szkoły podstawowej. Żeby usystematyzować obszerną wiedzę i ułatwić poruszanie się po...
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji T.6. Sporządzanie potraw i napojów.Dopuszczony do...
"Realizacja usług w recepcji" jest wydanym w dwóch częściach podręcznikiem dedykowanym dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik hotelarstwa. Publikacja została przygotowana zgodnie...
"Realizacja usług w recepcji" jest wydanym w dwóch częściach podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik hotelarstwa. Publikacja została przygotowana...
Kurs dla młodzieży od 11 lat dopasowany do środowiska szkolnego proponuje pierwszy kontakt z językiem hiszpańskim w sposób energiczny i lekki.dostosowany jest do realizacji zróżnicowanych programów...
Kurs dla młodzieży od 11 lat dostosowany do środowiska szkolnego proponuje pierwszy kontakt z językiem hiszpańskim w sposób dynamiczny i lekki.przypasowany jest do realizacji zróżnicowanych...
Niniejsze publikacje są istotnie sugerowane młodzieży uczęszczającej do szkół średnich, lecz i z powodzeniem mogą po nie sięgnąć uczniowie starszych klas szkół podstawowych. W Tablicach znaczny...
Niniejsze publikacje są niezwykle sugerowane młodzieży uczęszczającej do szkół średnich, lecz i z powodzeniem mogą po nie sięgnąć uczniowie starszych klas szkół podstawowych. W Tablicach duży...
Kurs języka hiszpańskiego dla początkujących, dedykowany dla dzieci klas I-III szkoły podstawowej.W zestawie znajdują się podręcznik, zeszyt ćwiczeń i płyta CD audio z nagraniami piosenek i...
Żywienie i usługi gastronomiczneCz. IV. Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii jest podręcznikiem dedykowanym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług...
Uso de la Gramatica Espanola Elementalna poziomie przeciętnie nowoczesnym - nowe WYDANIE podręcznika do nauki i ćwiczenia gramatyki hiszpańskiej.Książkę można wykorzystywać jako podręcznik albo...