Podręcznik przeznaczony dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik technice żywności w technikach i szkołach policealnych. Podręcznik dedykowany dla uczniów szkół kształcących w zawodzie...
Jagoda i Janek podróżują po Polsce" to III część linii logopedycznej "Kocham Czytać" autorstwa prof. Jagody Cieszyńskiej. Zestaw 18 zeszytów (31-48) w pudełku + GRATIS dwustronna...
Podręcznik do nowej podstawy programowej dedykowany do nauki zawodu technik obsługi turystycznej. Dopuszczony do wykorzystania szkolnego. Rok dopuszczenia MEN: 2014. Autorzy: A. Swastek, D....
Żywienie i usługi gastronomiczne. Cz. V. Działalność gospodarcza w gastronomii jest podręcznikiem asygnowanym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług...
Język niemiecki dla dzieci w wieku wczesnoszkolnym już od 6 roku życia. Hallo Anna to światowy bestseller w nauce języka niemieckiego obecny w szkołach w 15 krajach na całym świecie (m.in. W USA,...
Tytuł Elektro.Info 12/2017 Język polski Wydawnictwo Medium Rok wydania 2017 Wydanie 12 ilość stron 104 Format pdf Spis treści W numerze m.in.:• straty mocy w układach zaopatrzonych w filtry...
Zbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to nowoczesny komplet zadań przygotowujący ucznia technikum lub słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług...
Zbiór zadań asygnowany dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji TG.12. Planowanie i realizacja usług w recepcji. Mieści 5 zestawów, w skład których wchodzą testy i zadania użyteczne,...
PODSTAWA PROGRAMOWA 2019 r. Zbiór przeznaczony dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji HGT.03. "Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie". Mieści 5 zestawów....
Podręcznik do nowej podstawy programowej dedykowany do nauki zawodu technik obsługi turystycznej w zakresie kwalifikacji T.13. Planowanie i realizacja imprez i usług turystycznych.Autorzy: Beata...
Odkrywanie świata, samodzielne próbowanie, doświadczanie sukcesu poprzez zabawę - tak dzieci chcą się uczyć! Kurs Die Deutschprofis gwarantuje do tego adekwatne warunki. Zapraszamy: Spraw, aby...
Żywienie i usługi gastronomiczne Cz. VI Zasady żywienia jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w...
Z Wprowadzenia posiadają Państwo przed sobą książkę, która prezentuje szeroki wachlarz problemów: od teorii jąkania, poprzez opis metod terapeutycznych, do opowieści o historii Klubów J w Polsce....
Zbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to postępowy zestaw zadań przygotowujący ucznia technikum albo słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług...
Maximal 1. Język niemiecki. Klasa 7. Zeszyt ćwiczeńMaximal to nowy, postępowy kurs języka niemieckiego dla uczniów początkujących naukę od 7 klasy.W podręczniku Maximal znajdziesz:stałych bohaterów...
Podręcznik zgodny z Reformą 2017 r., do nowej podstawy programowej dedykowany do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji TG.16. Organizacja żywienia i...
przedstawiamy Państwu drugą część zeszytu ćwiczeń dla osób dorosłych, u których zdiagnozowano afazję spowodowaną udarem lub urazami mózgu, bądź chorobami degeneracyjnymi. Zawarte tu ćwiczenia...
seria logopedyczna,,Słucham i wymawiam. Dla maluchów i starszaków" obejmuje zeszyty ćwiczeń dedykowane dla dzieci w wieku od 3 do 6 lat. Ćwiczenia te: o rozwijają uwagę i pamięć słuchową, o...
kolekcja logopedyczna Słucham i wymawiam. Dla maluchów i starszaków obejmuje zeszyty ćwiczeń przeznaczone dla dzieci w wieku od 3 do 6 lat.Ćwiczenia te:- rozwijają uwagę i pamięć słuchową,-...
seria logopedyczna "Słucham i wymawiam. Dla maluchów i starszaków" obejmuje zeszyty ćwiczeń asygnowane dla dzieci w wieku od 3 do 6 lat. Ćwiczenia te: - rozwijają uwagę i pamięć słuchową, -...
"Realizacja usług w recepcji" jest wydanym w dwóch częściach podręcznikiem dedykowanym dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik hotelarstwa. Publikacja została przygotowana zgodnie...
"Realizacja usług w recepcji" jest wydanym w dwóch częściach podręcznikiem dedykowanym dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik hotelarstwa. Publikacja została przygotowana zgodnie...
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji T.6. Sporządzanie potraw i napojów.Dopuszczony do...