Podręcznik dedykowany dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik technice żywności w technikach i szkołach policealnych. Podręcznik dedykowany dla uczniów szkół kształcących w zawodzie...
Podstawowymi maszynami najpowszechniej spotykanymi i stosowanymi w procesach palowania są palownice i kafary. W związku z tym maszyny te są tematem niniejszej publikacji. Adresatami książki mogą...
Podręcznik do nowej podstawy programowej asygnowany do nauki zawodu technik obsługi turystycznej. Dopuszczony do użytku szkolnego. Rok dopuszczenia MEN: 2014. Autorzy: A. Swastek, D....
W książce zostały przedstawione podstawy zarządzania strategicznego i dużo metod nowoczesnania przy tworzeniu planu strategicznego. Dzięki temu menedżerowie mogą opracować mistrzowską i całościową...
Żywienie i usługi gastronomiczne. Cz. V. Działalność gospodarcza w gastronomii jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług...
W książce w sposób ogólny omówiono konwencjonalne i odnawialne źródła ciepła w aspekcie ekonomii, produktywności energetycznej i ekologii. Przekazano też przykład wykonania i wykorzystania audytu...
Zbiór zadań dedykowany dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji TG.12. Planowanie i realizacja usług w recepcji. Zawiera 5 zestawów, w skład których wchodzą testy i zadania...
Zbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to innowacyjny zestaw zadań przygotowujący ucznia technikum lub słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług...
PODSTAWA PROGRAMOWA 2019 r. Zbiór dedykowany dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji HGT.03. "Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie". Posiada 5 zestawów....
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauki zawodu technik obsługi turystycznej w zakresie kwalifikacji T.13. Planowanie i realizacja imprez i usług turystycznych.Autorzy: Beata...
Żywienie i usługi gastronomiczne Cz. VI Zasady żywienia jest podręcznikiem asygnowanym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w...
Zbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to innowacyjny zestaw zadań przygotowujący ucznia technikum albo słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług...
Podręcznik zgodny z Reformą 2017 r., do nowej podstawy programowej asygnowany do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji TG.16. Organizacja żywienia i...
Kurs dla młodzieży od 11 lat przypasowany do środowiska szkolnego proponuje pierwszy kontakt z językiem hiszpańskim w sposób intensywny i lekki.dobrany jest do realizacji przeróżnych programów...
"Realizacja usług w recepcji" jest wydanym w dwóch częściach podręcznikiem asygnowanym dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik hotelarstwa. Publikacja została przygotowana zgodnie...
"Realizacja usług w recepcji" jest wydanym w dwóch częściach podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik hotelarstwa. Publikacja została przygotowana...
Podręcznik do nowej podstawy programowej dedykowany do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji T.6. Sporządzanie potraw i napojów.Dopuszczony do...
Ksiazka posiada wiadomosci dotyczace spawania stali niepodatnych na korozje. Dedykowana jest dla uczestników kursów spawania i spawaczy i instruktorów spawania chcacych poszerzyc swoja wiedze. Moze...
Kurs dla młodzieży od 11 lat dostosowany do środowiska szkolnego oferuje pierwszy kontakt z językiem hiszpańskim w sposób intensywny i lekki.dostosowany jest do realizacji różnych programów...
Kurs języka hiszpańskiego dla początkujących, przeznaczony dla dzieci klas I-III szkoły podstawowej.W pakiecie znajdują się podręcznik, zeszyt ćwiczeń, a także płyta CD audio z nagraniami piosenek...
W książce skatalogowano w sposób zwięzły wiadomości konieczne w nauce zawodu tynkarza. Książka adresowana jest do odósb dorosłych, uczestników stosownych kursów oraz do osób chcących samodzielnie...
Żywienie i usługi gastronomiczneCz. IV. Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług...
Uso de la Gramatica Espanola Elementalna poziomie przeciętnie progresywnym - świeże WYDANIE podręcznika do nauki i ćwiczenia gramatyki hiszpańskiej.Książkę można wykorzystywać jako podręcznik albo...