Jonka, Jonek i Kleks. Czytam sobie, poziom pierwszy - Składam słowa to rewelacyjna sugestia dla dziecka, które stawia pierwsze kroki w nauce czytania.To klasyka polskiego komiksu dziecięcego -...
Drugi tom przygód związanych z użyciem eteru. Profesor Dulac, Serafin, Zofia i Hans razem z królem Ludwikiem wyruszają na pierwszą wyprawę w kosmos. Co tam znajdą? Czy zobaczą, co jest po...
Disney Księżniczka. Czas zostać księżniczką to unikatowa książka z zegarem, dzięki której twoje dziecko nauczy się odczytywać godzinę! Myślisz, że dla Roszpunki, Kopciuszka i Śnieżki czas nie ma...
Podręcznik przeznaczony dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik technice żywności w technikach i szkołach policealnych. Podręcznik asygnowany dla uczniów szkół kształcących w zawodzie...
Podręcznik do nowej podstawy programowej dedykowany do nauki zawodu technik obsługi turystycznej. Dopuszczony do stosowania szkolnego. Rok dopuszczenia MEN: 2014. Autorzy: A. Swastek, D....
Żywienie i usługi gastronomiczne. Cz. V. Działalność gospodarcza w gastronomii jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług...
Lektura wraz opracowaniem to wspaniała pomoc i inspiracja dla uczniów, a także nauczycieli. Tekst opatrzono wskazówkami interpretacyjnymi i hasłami ułatwiającymi nawigację po książce – dzięki nim z...
Książka Arteterapia. Scenariusze zajęć z kolekcji: Terapia Pedagogiczna. Warsztaty i Scenariusze Zajęć dedykowana jest dla nauczycieli, pedagogów i innych osób zainteresowanych oddziaływaniem...
Lektura wraz opracowaniem to nieprzeciętna pomoc i inspiracja dla uczniów, a także nauczycieli. Tekst opatrzono wskazówkami interpretacyjnymi i hasłami usprawniającymi nawigację po książce – dzięki...
Zbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to postępowy zestaw zadań przygotowujący ucznia technikum albo słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług...
Zbiór zadań asygnowany dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji TG.12. Planowanie i realizacja usług w recepcji. Zawiera 5 zestawów, w skład których wchodzą testy i zadania poręczne,...
PODSTAWA PROGRAMOWA 2019 r. Zbiór przeznaczony dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji HGT.03. "Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie". Zawiera 5 zestawów....
Podręcznik do nowej podstawy programowej dedykowany do nauki zawodu technik obsługi turystycznej w zakresie kwalifikacji T.13. Planowanie i realizacja imprez i usług turystycznych.Autorzy: Beata...
Lektura wraz opracowaniem to perfekcyjna pomoc i inspiracja dla uczniów oraz nauczycieli. Tekst opatrzono wskazówkami interpretacyjnymi i hasłami upraszczającymi nawigację po książce – dzięki nim z...
Lektura wraz opracowaniem to świetna pomoc i inspiracja dla uczniów i nauczycieli. Tekst opatrzono wskazówkami interpretacyjnymi i hasłami upraszczającymi nawigację po książce – dzięki nim z...
Żywienie i usługi gastronomiczne Cz. VI Zasady żywienia jest podręcznikiem asygnowanym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w...
Zbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to progresywny zestaw zadań przygotowujący ucznia technikum albo słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług...
Lektura wraz opracowaniem to perfekcyjna pomoc i inspiracja dla uczniów i nauczycieli. Tekst opatrzono wskazówkami interpretacyjnymi i hasłami ułatwiającymi nawigację po książce – dzięki nim z...
Lektura wraz opracowaniem to idealna pomoc i inspiracja dla uczniów i nauczycieli. Tekst opatrzono wskazówkami interpretacyjnymi i hasłami upraszczającymi nawigację po książce – dzięki nim prosto...
Podręcznik zgodny z Reformą 2017 r., do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji TG.16. Organizacja żywienia i...
Kurs dla młodzieży od 11 lat dostosowany do środowiska szkolnego proponuje pierwszy kontakt z językiem hiszpańskim w sposób aktywny i lekki.przypasowany jest do realizacji najróżniejszych programów...
Podręcznik do nowej podstawy programowej dedykowany do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji T.6. Sporządzanie potraw i napojów.Dopuszczony do...
"Realizacja usług w recepcji" jest wydanym w dwóch częściach podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik hotelarstwa. Publikacja została przygotowana...