Słodko, zdrowo i z kilku składników Marzysz o wyśmienitej sylwetce, lecz nie wyobrażasz sobie życia bez słodyczy$3125 Sądzisz, iż nie da się schudnąć, nie rezygnując z ulubionych deserów$3126 A...
unikatowy poradnik, który być może przekona Cię, iż nie warto się zniechęcać i powrócić na ścieżkę wiary. Sprawdź, o czym nie pamiętasz przy każdym swym zawahaniu."Jak poruszyć niebo? 44 mocne...
Cognoscite podręcznikPierwszy podręcznik dla szkół ponadpodstawowych do nauki języka łacińskiego i kultury antycznej zgodny z podstawą programową według rozporządzenia MEN z dnia 24 czerwca 2020...
Podręcznik asygnowany dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik technice żywności w technikach i szkołach policealnych. Podręcznik asygnowany dla uczniów szkół kształcących w zawodzie...
Descubre to progresywny, sześcioczęściowy kurs języka hiszpańskiego, napisany z myślą o polskich uczniach, zgodnie z najnowszymi wytycznymi Ministerstwa Edukacji Narodowej. Zapewnia wszechstronny...
Podręcznik do nowej podstawy programowej dedykowany do nauki zawodu technik obsługi turystycznej. Dopuszczony do korzystania szkolnego. Rok dopuszczenia MEN: 2014. Autorzy: A. Swastek, D....
Żywienie i usługi gastronomiczne. Cz. V. Działalność gospodarcza w gastronomii jest podręcznikiem dedykowanym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług...
seria repetytoriów „OldSchool" to wydajna pomoc w przygotowaniach do matury. Umożliwia przypomnienie najważniejszych zagadnień i powtórzenie wiadomości.świetnym sposobem na oswojenie się z...
nowe wydanie repetytorium z kolekcji "OldSchool - stara dobra szkoła" przeznaczone jest dla uczniów ostatniej klasy szkoły podstawowej. Posiada przykładowe arkusze egzaminacyjne z polskiego...
Zbiór zadań przeznaczony dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji TG.12. Planowanie i realizacja usług w recepcji. Mieści 5 zestawów, w skład których wchodzą testy i zadania...
Zbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to postępowy pakiet zadań przygotowujący ucznia technikum lub słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług...
"Język polski. Arkusze maturalne to najnowsza publikacja z kolekcji uznanych repetytoriów OldSchool. Przeznaczona jest dla maturzystów i wszelkich uczniów szkół średnich, którzy rozpoczynają...
PODSTAWA PROGRAMOWA 2019 r. Zbiór przeznaczony dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji HGT.03. "Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie". Gromadzi 5 zestawów....
Podręcznik do nowej podstawy programowej dedykowany do nauki zawodu technik obsługi turystycznej w zakresie kwalifikacji T.13. Planowanie i realizacja imprez i usług turystycznych.Autorzy: Beata...
użyteczna gramatyka języka hiszpańskiego została tworzona z myślą o polskich uczniach i studentach, i jest rezultatem jednocześnie pracy badawczej, jak i doświadczenia jej autorów w obszarze...
Jest kolejnym poziomem kursu C’est Parti! skierowanym do uczniów 4 letnich liceów i 5 letnich techników. Zezwala na opanowanie języka francuskiego na poziomie B1. W tym tomie uczniowie nie mają już...
C’est parti! – metoda nauki języka francuskiego przygotowana specjalnie dla polskich uczniów. Uwzględnia specyfikę nauczania w polskich szkołach, dopasowując do niej równocześnie poziom trudności...
Uwzględnia najnowsze oczekiwania MEN (nr dopuszczenia do nowej podstawy programowej 989/1/2019; nr dopuszczenia do starej podstawy programowej 993/1/2019). O Składa się z 4 części przeznaczonych na...
Żywienie i usługi gastronomiczne Cz. VI Zasady żywienia jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w...
Explora to składajacy się z dwóch części podręcznik napisany z myślą o polskich uczniach i przeznaczony dla osób rozpoczynajacych naukę języka hiszpańskiego w szkole podstawowej. Materiał lekcyjny...
linia repetytoriów językowych Wydawnictwa Lingo przeznaczona jest dla wszelkich uczących się języka angielskiego, a zwłaszcza uczniów, studentów, maturzystów i osób przygotowujących się do...
Zbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to innowacyjny zestaw zadań przygotowujący ucznia technikum albo słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług...
Podręcznik do nauki języka hiszpańskiego dedykowany dla klasy VIII szkoły podstawowej: innowacyjny, przezroczysty układ podręcznika, polecenia w języku polskim i hiszpańskim, nagrania MP3 lektorów...
Zeszyt ćwiczeń, skorelowany z podręcznikiem Explora 2, asygnowany dla klasy VIII szkoły podstawowej. Składa się z podręcznika i zeszytu ćwiczeń. Obejmuje zakres materiału na poziomie A1.2. Komplet...