Porównaj zanim kupisz

Podręczniki, edukacja 39 produktów Producent: Draco EUTERPE Format-AB Nowik

technologia żywności. część 1. podstawy technologii żywności

$450.99 $ 800
Podręcznik przeznaczony dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik technice żywności w technikach i szkołach policealnych. Podręcznik przeznaczony dla uczniów szkół kształcących w zawodzie...

żywienie i usługi gastronomiczne. część v. działalność

$450.99 $ 800
Żywienie i usługi gastronomiczne. Cz. V. Działalność gospodarcza w gastronomii jest podręcznikiem dedykowanym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług...

matematyczne pomieszanie z poplątaniem zbiór zadań rozmaitych dla klas iv–vi

$450.99 $ 800
Matematyczne pomieszanie z poplątaniem to zbiór zadań i zestawów powtórkowych obejmujących zagadnienia z podstawy programowej dla klas IV–VI szkoły podstawowej.Zadania znajdujące się w książce...

Zbiór zadań przyg. do egz. potwierdzającego tg.12. marki Format-ab

$450.99 $ 800
Zbiór zadań przeznaczony dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji TG.12. Planowanie i realizacja usług w recepcji. Mieści 5 zestawów, w skład których wchodzą testy i zadania...

Nowik Zbiór zadań z matematyki konkursy w szkole średniej

$450.99 $ 800
Zbiór zadań kierowany jest do uczniów szkół średnich ciekawych się matematyką, którzy pragną rozszerzyć swoją wiedzę i rozwinąć uzdolnienia w tym kierunku. Książka będzie pomocna w przygotowaniach...

Matematyka. kody, szyfry, wróżby zadania kl.7-8 sp marki Nowik

$450.99 $ 800
Książka Matematyka. Kody, szyfry, wróżby pisana jest,,na poziom" końcowych klas nowej, ośmioklasowej szkoły podstawowej. Co to znaczy,,na poziom"$280 Najpierw trzeba powiedzieć, o czym jest...

żywienie i usługi gastronomiczne. część vi. zasady, 85395504017KS (7253555)

$450.99 $ 800
Żywienie i usługi gastronomiczne Cz. VI Zasady żywienia jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w...

Planowanie i ocena sposobu żywienia ćw. cz.2, 9788389184702

$450.99 $ 800
Zbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to innowacyjny komplet zadań przygotowujący ucznia technikum albo słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług...

Draco Explora 1. curso de español. podręcznik + cd

$450.99 $ 800
Explora to składajacy się z dwóch części podręcznik napisany z myślą o polskich uczniach i dedykowany dla osób rozpoczynajacych naukę języka hiszpańskiego w szkole podstawowej. Materiał lekcyjny...

Explora 1. curso de español. zeszyt ćwiczeń marki Draco

$450.99 $ 800
Język hiszpański przez swoje brzmienie, a także łatwość w nauce raduje się wśród uczniów dużą popularnością. "Explora 1. Curso de espanol. Zeszyt ćwiczeń", stanowiący uzupełnienie do...

Żywienie i usługi gastronomiczne. część ii. technologia gastronomiczna z towaroznawstwem marki Format-ab

$450.99 $ 800
Podręcznik do nowej podstawy programowej asygnowany do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji T.6. Sporządzanie potraw i napojów.Dopuszczony do...

realizacja usług w recepcji. część 1

$450.99 $ 800
"Realizacja usług w recepcji" jest wydanym w dwóch częściach podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik hotelarstwa. Publikacja została przygotowana...

Matura 2018 matematyka zakres rozszerzony zbiór zadań z odpowiedziami, rozwiązaniami i dowodami marki Nowik

$450.99 $ 800
Przygotowanie się do matury z matematyki na poziomie zwiększonym wymaga systematycznej i rzetelnej pracy ucznia i wytężonej pracy nauczyciela. Aby sprostać oczekiwaniom uczniów, opracowałam zbiór...

żywienie i usługi gastronomiczne. część iv. wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii, 85395304017KS (7253553)

$450.99 $ 800
Żywienie i usługi gastronomiczneCz. IV. Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii jest podręcznikiem dedykowanym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług...

obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie. kwalifikacja hgt.03. podręcznik. część 1

$450.99 $ 800
"Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie" jest podręcznikiem wydanym w dwóch częściach, dedykowanym dla uczniów szkół kształcących w zawodach technik hotelarstwa i pracownik...

Euterpe Nasz muzyczny elementarz

$450.99 $ 800
Nasz muzyczny elementarz jest pierwszym i, jak do tej pory, jedynym na polskim rynku podręcznikiem do rytmiki i kształcenia słuchu dla 6-latków. Przy tworzeniu podręcznika autorki oparły się o...

Euterpe Elementarz gitarzysty

$450.99 $ 800
Podręcznik asygnowany jest dla najmłodszych dzieci, początkujących naukę gry na gitarze w wieku 5-6 lat. Publikacja gromadzi: blisko 50 duetów dla ucznia i nauczyciela (w tym znane dziecięce...

maraton matematyczny

$450.99 $ 800
Książka gromadzi zadania z dwóch edycji Maratonu Matematycznego z lat 2016/2017 i 2017/2018. Uczestnicy konkursu rywalizują w trzech kategoriach wiekowych:• junior młodszy (klasy IV–VI szkoły...

Nasza muzyka 3 marki Euterpe

$450.99 $ 800
Publikacje z serii Nasza muzyka łączą zalety podręcznika zawierającego dużą liczba treści, solfeża i ergonomicznego zeszytu ćwiczeń. Materiał solfeżowy obejmuje melodie ludowe, utwory z literatury...

Format ab Obsługa turystyczna. część ii. organizacja imprez. tom 2

$450.99 $ 800
Podręcznik do nowej podstawy programowej asygnowany do nauki zawodu technik obsługi turystycznej. Dopuszczony do użytkowania szkolnego. Rok dopuszczenia MEN: 2014. Autorzy: A. Swastek, D....

Euterpe Chopin dla młodzieży na fortepian solo - fryderyk chopin

$450.99 $ 800
Chopin dla młodzieży. Zygmunt Noskowski Wydawnictwo: Euterpe ISMN: 9790801507143 16 stron Zawarte utwory F. Chopin - Śliczny chłopiecF. Chopin - Dwojaki koniecF. Chopin - Gdzie lubiF. Chopin -...

hotelarstwo. część iii. działalność recepcji, 9788389184504

$450.99 $ 800
Podręcznik do nowej podstawy programowej asygnowany do nauki zawodu technik hotelarstwa. Dopuszczony do korzystania szkolnego. Rok dopuszczenia MEN: 2014. Autorzy: Pod red. Beaty SawickiejEAN:...

Zbiór zadań przygotowujących do egzaminu potwierdzającego kwalifikację T.15. "Organizacja żywienia i usług gastronomicznych" - Elżbieta Żochowska

$450.99 $ 800
Zbiór autorstwa Elżbiety Żochowskiej asygnowany dla zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. Gromadzi 5 zestawów pytań (część pisemna) oraz 5 zadań (część poręczna), które posiadają pomóc...

Format-ab Hotelarstwo marketing usług hotelarskich cz.6 - beata sawicka, hanna górska-warsewicz, monika świątkowska, agnieszka tul-krzyszczuk, ewa świstak, anna sawicka-muchewicz, teresa mikulska

$450.99 $ 800
Hotelarstwo cz. VI Marketing usług hotelarskich jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik hotelarstwa 422402. Publikacja została przygotowana zgodnie z...
new
Ta strona używa plików cookies. Dowiedz się więcej o celu ich używania: Czytaj więcej » x

Ta strona używa plików cookies. Czytaj więcej »

x