Porównaj zanim kupisz

Podręczniki, edukacja 31 produktów Producent: Didier Format-AB Wsip Dotacja Yoyo Books

Tip Top! 3 podręcznik + Audio CD

$450.99 $ 800
Trzyczęściowy podręcznik dla dzieci w wieku od 9 do 11 lat. Odpowiada poziomom od A1 do A2 według Europejskiego systemu opsiu kształcenia językowego. Podejście zadaniowe pozwala na wykorzystanie...

technologia żywności. część 1. podstawy technologii żywności

$450.99 $ 800
Podręcznik asygnowany dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik technologii żywności w technikach i szkołach policealnych. Podręcznik dedykowany dla uczniów szkół kształcących w zawodzie...

żywienie i usługi gastronomiczne. część v. działalność

$450.99 $ 800
Żywienie i usługi gastronomiczne. Cz. V. Działalność gospodarcza w gastronomii jest podręcznikiem asygnowanym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług...

Saison 1 Podręcznik + CD + DVD A1+ - Wysyłka od 3,99 - porównuj ceny z wysyłką, 77641402131KS (5369056)

$450.99 $ 800
Nowy podręcznik skierowany do uczniów szkół ponadgimnazjalnych, umożliwia trzy typy pracy z podręcznikiem. Przejrzysty układ książki i testy ewaluacyjne pomagają w utrwalaniu najważniejszych...

Zbiór zadań przyg. do egz. potwierdzającego tg.12. marki Format-ab

$450.99 $ 800
Zbiór zadań asygnowany dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji TG.12. Planowanie i realizacja usług w recepcji. Zawiera 5 zestawów, w skład których wchodzą testy i zadania...

żywienie i usługi gastronomiczne. część vi. zasady, 85395504017KS (7253555)

$450.99 $ 800
Żywienie i usługi gastronomiczne Cz. VI Zasady żywienia jest podręcznikiem asygnowanym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w...

Planowanie i ocena sposobu żywienia ćw. cz.2, 9788389184702

$450.99 $ 800
Zbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to innowacyjny komplet zadań przygotowujący ucznia technikum albo słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług...

Żywienie i usługi gastronomiczne. część ii. technologia gastronomiczna z towaroznawstwem marki Format-ab

$450.99 $ 800
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji T.6. Sporządzanie potraw i napojów.Dopuszczony do...

realizacja usług w recepcji. część 1

$450.99 $ 800
"Realizacja usług w recepcji" jest wydanym w dwóch częściach podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik hotelarstwa. Publikacja została przygotowana...

żywienie i usługi gastronomiczne. część iv. wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii, 85395304017KS (7253553)

$450.99 $ 800
Żywienie i usługi gastronomiczneCz. IV. Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii jest podręcznikiem asygnowanym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług...

Didier Saison 4. ćwiczenia + cd. poziom b2

$450.99 $ 800
Informationen zur Reihe: §§Das neue Lehrwerk für Erwachsene§§Saison§richtet sich an erwachsene Lernende ohne Vorkenntnisse. Leicht verständlich und mit einer ausgewogenen Progression vermittelt das...

Ludo et ses amis 1 podręcznik oop marki Didier

$450.99 $ 800
Dzięki wielu rozmaitym ćwiczeniom, uczniowie zapoznają się z podstawami języka francuskiego. Nauka odbywa się w oparciu o specjalnie skonstruowane gry, rymowanki, piosenki i niedługie historyjki....

Bonne nouvelle! 1. ćwiczenia marki Didier

$450.99 $ 800
Bonne Nouvelle 1 to kurs francuskiego dla uczniów szkół podstawowych od 8 do 12 roku życia, którzy dopiero rozpoczynają naukę języka. Poziom A1.1.Zeszyt ćwiczeń mieści:ćwiczenia do każdej lekcji,...

obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie. kwalifikacja hgt.03. podręcznik. część 1

$450.99 $ 800
"Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie" jest podręcznikiem wydanym w dwóch częściach, przeznaczonym dla uczniów szkół kształcących w zawodach technik hotelarstwa oraz...

lion's team. język angielski. cards. 6-latek

$450.99 $ 800
pakiet 60 barwnych kart obrazkowych z ilustracjami prezentującymi wprowadzane słownictwo.Każda karta zawiera obrazek oraz kod QR z nagraniem poprawnej wymowy prezentowanego słowa. Karty zezwalają...

Didier Saison 3 podręcznik + cd + dvd

$450.99 $ 800
Nowy, ciekawy podręcznik dla uczniów szkół ponadgimnazjalnych i dorosłych rozpoczynających naukę języka francuskiego. Autorzy wykorzystali przy pracy nad nowym podręcznikiem solidne strony...

Saison 1 ćwiczenia marki Didier

$450.99 $ 800
Zeszyt ćwiczeń do podręcznika Saison został opracowany dla uczniów szkół ponadgimnazjalnych. Ułatwia przyswajanie słownictwa, gramatyki i fonetyki w kontekście, a także rozwijanie umiejętności...

Edito a2 ćwiczenia + online ed.2022 marki Didier

$450.99 $ 800
Zeszyt ćwiczeń z języka francuskiego Edito A2 to: zanurzenie we frankofońskiej rzeczywistości od początku kursu, dzięki dokumentom autentycznym przypasowanym do poziomu znajomości języka, nietrudne...

Wsip dotacja Lion's team. książka nauczyciela

$450.99 $ 800
Lion’s Team. Teacher’s Book. 3-,4-,5- i 6-latek Publikacja gromadzi:program nauczania języka angielskiego z opisem metod nauczania, krótką charakterystyką uczestników procesu edukacyjnego, celami i...

Format ab Obsługa turystyczna. część ii. organizacja imprez. tom 2

$450.99 $ 800
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauki zawodu technik obsługi turystycznej. Dopuszczony do korzystania szkolnego. Rok dopuszczenia MEN: 2014. Autorzy: A. Swastek, D....

hotelarstwo. część iii. działalność recepcji, 9788389184504

$450.99 $ 800
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauki zawodu technik hotelarstwa. Dopuszczony do wykorzystania szkolnego. Rok dopuszczenia MEN: 2014. Autorzy: Pod red. Beaty SawickiejEAN:...

Zbiór zadań przygotowujących do egzaminu potwierdzającego kwalifikację T.15. "Organizacja żywienia i usług gastronomicznych" - Elżbieta Żochowska

$450.99 $ 800
Zbiór autorstwa Elżbiety Żochowskiej przeznaczony dla zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. Posiada 5 zestawów pytań (część pisemna) oraz 5 zadań (część praktyczna), które posiadają...

Format-ab Hotelarstwo marketing usług hotelarskich cz.6 - beata sawicka, hanna górska-warsewicz, monika świątkowska, agnieszka tul-krzyszczuk, ewa świstak, anna sawicka-muchewicz, teresa mikulska

$450.99 $ 800
Hotelarstwo cz. VI Marketing usług hotelarskich jest podręcznikiem dedykowanym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik hotelarstwa 422402. Publikacja została przygotowana zgodnie z...

zbiór zadań przygotowujących do egz. zaw. hgt.03.

$450.99 $ 800
PODSTAWA PROGRAMOWA 2019 r. Zbiór dedykowany dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji HGT.03. "Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie". Zawiera 5 zestawów....
new
Ta strona używa plików cookies. Dowiedz się więcej o celu ich używania: Czytaj więcej » x

Ta strona używa plików cookies. Czytaj więcej »

x