Słodko, zdrowo i z kilku składników Marzysz o nieprzeciętnej sylwetce, lecz nie wyobrażasz sobie życia bez słodyczy$3125 Sądzisz, iż nie da się schudnąć, nie rezygnując z ulubionych deserów$3126 A...
nieszablonowy poradnik, który być może przekona Cię, iż nie warto się zniechęcać i powrócić na ścieżkę wiary. Przejrzyj, o czym nie pamiętasz przy każdym swoim zawahaniu."Jak poruszyć niebo? 44...
Pathways to nowy kurs Academic English dla studentów wszelkich kierunków. Rozwija kompetencje akademickie i językowe wykorzystując innowacyjne infografiki, lekcje video, wykresy i arkusze danych w...
Trzyczęściowy podręcznik dla dzieci w wieku od 9 do 11 lat. Odpowiada poziomom od A1 do A2 według Europejskiego systemu opsiu kształcenia językowego. Podejście zadaniowe pozwala na zastosowanie...
Podręcznik przeznaczony dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik technice żywności w technikach i szkołach policealnych. Podręcznik asygnowany dla uczniów szkół kształcących w zawodzie...
Dans le livre de l'lve:une dmarche guide de la grammaire et de la phontique en 3 tapes: chauffement, fonctionnement, entranement.une place toute particulire faite au vocabulaire: nombreuses...
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauki zawodu technik obsługi turystycznej. Dopuszczony do korzystania szkolnego. Rok dopuszczenia MEN: 2014. Autorzy: A. Swastek, D....
Żywienie i usługi gastronomiczne. Cz. V. Działalność gospodarcza w gastronomii jest podręcznikiem asygnowanym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług...
Lektura wraz opracowaniem to wspaniała pomoc i inspiracja dla uczniów oraz nauczycieli. Tekst opatrzono wskazówkami interpretacyjnymi i hasłami upraszczającymi nawigację po książce – dzięki nim...
Zbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to progresywny pakiet zadań przygotowujący ucznia technikum albo słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług...
Nowy podręcznik skierowany do uczniów szkół ponadgimnazjalnych, umożliwia trzy warianty pracy z podręcznikiem. Transparentny układ książki i testy ewaluacyjne pomagają w utrwalaniu najważniejszych...
Zbiór zadań przeznaczony dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji TG.12. Planowanie i realizacja usług w recepcji. Posiada 5 zestawów, w skład których wchodzą testy i zadania...
PODSTAWA PROGRAMOWA 2019 r. Zbiór dedykowany dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji HGT.03. "Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie". Zawiera 5 zestawów....
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauki zawodu technik obsługi turystycznej w zakresie kwalifikacji T.13. Planowanie i realizacja imprez i usług turystycznych.Autorzy: Beata...
Keynote to jedyny kurs do nauki języka angielskiego napisany w oparciu o najlepsze na świecie prezentacje TED Talks. Państwa słuchacze będą uczyć się angielskiego z fascynujących materiałów i...
Edito Pro B1 podręcznik + DVD + wersja online Odkryj nową metodę do nauki języka francuskiego w biznesie! Interakcja w języku francuskim w świecie zawodowym dzięki pięciu modułom...
Żywienie i usługi gastronomiczne Cz. VI Zasady żywienia jest podręcznikiem dedykowanym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w...
"Syzyfowe prace" to powieść o dorastaniu i patriotyzmie. Marcina Borowicza, głównego bohatera, poznajemy jako kilkuletniego chłopca, który został wysłane do szkoły, i towarzyszymy mu...
Lektura wraz opracowaniem to świetna pomoc i inspiracja dla uczniów oraz nauczycieli. Tekst opatrzono wskazówkami interpretacyjnymi i hasłami upraszczającymi nawigację po książce – dzięki nim z...
Zbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to innowacyjny komplet zadań przygotowujący ucznia technikum lub słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług...
Ćwiczenia do nauki języka francuskiego w szkołach ponadgimnazjalnych i prywatnych na poziomie A2Autorzy: Baylocq Marie-Pierre, Brémaud Stéphanie, Cheilan Clara, Opatski Serguei Ciężar: 0,245...
Lektura wraz opracowaniem to idealna pomoc i inspiracja dla uczniów oraz nauczycieli. Tekst opatrzono wskazówkami interpretacyjnymi i hasłami upraszczającymi nawigację po książce – dzięki nim...
Edito to metoda zezwalająca na rozwijanie kompetencji językowych odpowiadających poziomowi A2 Europejskiego Systemu Opisu Kształcenia Językowego. Gromadzi urozmaicony dobór tekstów pozwalających na...
Podręcznik zgodny z Reformą 2017 r., do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji TG.16. Organizacja żywienia i...