Trzyczęściowy podręcznik dla dzieci w wieku od 9 do 11 lat. Odpowiada poziomom od A1 do A2 według Europejskiego systemu opsiu kształcenia językowego. Podejście zadaniowe umożliwia zastosowanie...
Podręcznik asygnowany dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik technice żywności w technikach i szkołach policealnych. Podręcznik przeznaczony dla uczniów szkół kształcących w zawodzie...
Dans le livre de l'lve:une dmarche guide de la grammaire et de la phontique en 3 tapes: chauffement, fonctionnement, entranement.une place toute particulire faite au vocabulaire: nombreuses...
Podręcznik do nowej podstawy programowej dedykowany do nauki zawodu technik obsługi turystycznej. Dopuszczony do użytkowania szkolnego. Rok dopuszczenia MEN: 2014. Autorzy: A. Swastek, D....
W książce zostały przedstawione podstawy zarządzania strategicznego oraz dużo metod nowoczesnania przy tworzeniu planu strategicznego. Dzięki temu menedżerowie mogą opracować fachową i całościową...
Żywienie i usługi gastronomiczne. Cz. V. Działalność gospodarcza w gastronomii jest podręcznikiem asygnowanym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług...
Zbiór zadań dedykowany dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji TG.12. Planowanie i realizacja usług w recepcji. Mieści 5 zestawów, w skład których wchodzą testy i zadania...
Nowy podręcznik skierowany do uczniów szkół ponadgimnazjalnych, umożliwia trzy typy pracy z podręcznikiem. Transparentny układ książki i testy ewaluacyjne pomagają w utrwalaniu najważniejszych...
Zbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to nowoczesny pakiet zadań przygotowujący ucznia technikum lub słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług...
PODSTAWA PROGRAMOWA 2019 r. Zbiór asygnowany dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji HGT.03. "Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie". Posiada 5 zestawów....
Podręcznik do nowej podstawy programowej dedykowany do nauki zawodu technik obsługi turystycznej w zakresie kwalifikacji T.13. Planowanie i realizacja imprez i usług turystycznych.Autorzy: Beata...
Edito Pro B1 podręcznik + DVD + wersja online Odkryj nową metodę do nauki języka francuskiego w biznesie! Interakcja w języku francuskim w świecie zawodowym dzięki pięciu modułom...
Żywienie i usługi gastronomiczne Cz. VI Zasady żywienia jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w...
Ćwiczenia w zakresie cyfr, a także 24 liter alfabetu. Bogactwo czynności zapewnia perfekcyjną zabawę (kolorowanie, pisanie, dobieranie, naklejanie), w trakcie, której dziecko łatwiej uczy się...
Zbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to progresywny zestaw zadań przygotowujący ucznia technikum albo słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług...
Ćwiczenia do nauki języka francuskiego w szkołach ponadgimnazjalnych i prywatnych na poziomie A2Autorzy: Baylocq Marie-Pierre, Brémaud Stéphanie, Cheilan Clara, Opatski Serguei Ciężar: 0,245...
Edito to metoda pozwalająca na rozwijanie kompetencji językowych odpowiadających poziomowi A2 Europejskiego Systemu Opisu Kształcenia Językowego. Zawiera urozmaicony dobór tekstów zezwalających na...
Podręcznik zgodny z Reformą 2017 r., do nowej podstawy programowej dedykowany do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji TG.16. Organizacja żywienia i...
Książeczka do nauki pisania, począwszy od literek i cyferek, a na całych wyrazach ukończywszy. Uczymy się pisać poprawnie literki i cyferki - to motto tej książeczki. Pozycja wydawnicza mieści...