Podręcznik przeznaczony dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik technice żywności w technikach i szkołach policealnych. Podręcznik przeznaczony dla uczniów szkół kształcących w zawodzie...
Komplett plus 3. Podręcznik i książka ćwiczeń dla 4-letnich liceów i 5-letnich techników Autor: praca zbiorowa Wydawca: Lektorklett Oprawa: broszurowa Rok wydania: 2019 Komplett plus 3....
Jagoda i Janek podróżują po Polsce" to III część kolekcji logopedycznej "Kocham Czytać" autorstwa prof. Jagody Cieszyńskiej. Komplet 18 zeszytów (31-48) w pudełku + GRATIS...
linia książeczek pt. "Zadania tekstowe" składa się z 3 części i asygnowana jest dla uczniów klas 1-3.Zawarte w książeczkach zadania utrwalają i poszerzają wiedzę matematyczną zdobytą w...
Dans le livre de l'lve:une dmarche guide de la grammaire et de la phontique en 3 tapes: chauffement, fonctionnement, entranement.une place toute particulire faite au vocabulaire: nombreuses...
Podręcznik do nowej podstawy programowej dedykowany do nauki zawodu technik obsługi turystycznej. Dopuszczony do użytku szkolnego. Rok dopuszczenia MEN: 2014. Autorzy: A. Swastek, D....
Żywienie i usługi gastronomiczne. Cz. V. Działalność gospodarcza w gastronomii jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług...
Exakt plus to nowa odsłona kursu Exakt für Dich do nauki języka niemieckiego w 4 tomach. Dedykowany jest dla uczniów liceów i techników i przypasowany do nowej podstawy programowej.Kurs Exakt plus...
Tytuł Elektro.Info 12/2017 Język polski Wydawnictwo Medium Rok wydania 2017 Wydanie 12 liczba stron 104 Format pdf Spis treści W numerze m.in.:• straty mocy w układach wyekwipowanych w filtry...
Nowy podręcznik skierowany do uczniów szkół ponadgimnazjalnych, zezwala na trzy typy pracy z podręcznikiem. Przejrzysty układ książki i testy ewaluacyjne pomagają w utrwalaniu najważniejszych...
Zbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to innowacyjny pakiet zadań przygotowujący ucznia technikum albo słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług...
Zbiór zadań dedykowany dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji TG.12. Planowanie i realizacja usług w recepcji. Posiada 5 zestawów, w skład których wchodzą testy i zadania...
Książeczki z kolekcji "Mnożenie i dzielenie" zawierają charakterystyczne działania arytmetyczne i niebanalne zadania poręczne i problemowe formie tekstowej, wspierane rysunkami, w postacie...
Exakt plus to nowa odsłona kursu Exakt für Dich do nauki języka niemieckiego w 4 tomach. Przeznaczony jest dla uczniów liceów i techników i dobrany do nowej podstawy programowej.Kurs Exakt plus...
Exakt plus to nowa odsłona kursu Exakt für Dich do nauki języka niemieckiego w 4 tomach. Asygnowany jest dla uczniów liceów i techników i dostosowany do nowej podstawy programowej.Z podręcznikami...
PODSTAWA PROGRAMOWA 2019 r. Zbiór asygnowany dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji HGT.03. "Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie". Gromadzi 5 zestawów....
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauki zawodu technik obsługi turystycznej w zakresie kwalifikacji T.13. Planowanie i realizacja imprez i usług turystycznych.Autorzy: Beata...
Défi 3 to kurs na poziomie B1 dla starszych nastolatków i dorosłych. Podręcznik składa się z 9 rozdziałów o ciekawej, aktualnej tematyce.Autorzy: Opracowania ZbioroweEAN: 9788416943593Głębokość:...
Z Wprowadzenia posiadają Państwo przed sobą książkę, która ukazuje obszerny wachlarz problemów: od teorii jąkania, poprzez opis metod terapeutycznych, do opowieści o historii Klubów J w Polsce....
Żywienie i usługi gastronomiczne Cz. VI Zasady żywienia jest podręcznikiem dedykowanym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w...
Zbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to nowoczesny pakiet zadań przygotowujący ucznia technikum lub słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług...
Ćwiczenia do nauki języka francuskiego w szkołach ponadgimnazjalnych i prywatnych na poziomie A2Autorzy: Baylocq Marie-Pierre, Brémaud Stéphanie, Cheilan Clara, Opatski Serguei Ciężar: 0,245...
Podręcznik zgodny z Reformą 2017 r., do nowej podstawy programowej dedykowany do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji TG.16. Organizacja żywienia i...
Edito to metoda pozwalająca na rozwijanie kompetencji językowych odpowiadających poziomowi A2 Europejskiego Systemu Opisu Kształcenia Językowego. Mieści urozmaicony dobór tekstów pozwalających na...