Metoda pomagająca rozwinąć umiejętności związane z mówieniem po francusku na poziomie A1.1 według CEFR.Passe-Passe 1 tape 1 to połączenie podręcznika i zeszytu ćwiczeń. Metoda Passe-Passe...
100% FLE, la collection essentielle pour progresser en français 100% pratique, 100% actuelle! Découvrez un extrait de Vocabulaire essentiel du français B1 ici: https://bit.ly/3PjBvfX Cet ouvrage...
konkretne strony kolekcji: przyjemna nauka przez działanie i interakcję współpraca i rozwiązywanie potężnych zadań/problemów, wspólna refleksja nad funkcjonowaniem języka krok po kroku i w...
konkretne strony serii: przyjemna nauka przez działanie i interakcję współpraca i rozwiązywanie potężnych zadań/problemów, wspólna refleksja nad funkcjonowaniem języka krok po kroku i w podejściu...
Trzyczęściowy podręcznik dla dzieci w wieku od 9 do 11 lat. Odpowiada poziomom od A1 do A2 według Europejskiego systemu opsiu kształcenia językowego. Podejście zadaniowe pozwala na użycie nabytych...
Podręcznik asygnowany dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik technice żywności w technikach i szkołach policealnych. Podręcznik przeznaczony dla uczniów szkół kształcących w zawodzie...
W poradniku autorka demonstruje problemy, które mogą być przeoczone, a są ważne dla ogólnego rozwoju dziecka, szczególnie dla rozwoju jego mowy. Wyjaśnia i oznajmia, kiedy rodzice powinni szukać...
Dans le livre de l'lve:une dmarche guide de la grammaire et de la phontique en 3 tapes: chauffement, fonctionnement, entranement.une place toute particulire faite au vocabulaire: nombreuses...
Żywienie i usługi gastronomiczne. Cz. V. Działalność gospodarcza w gastronomii jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług...
linia repetytoriów „OldSchool" to wydajna pomoc w przygotowaniach do matury. Zezwala na przypomnienie najważniejszych zagadnień i powtórzenie wiadomości.doskonałym sposobem na oswojenie się z...
świeże wydanie repetytorium z kolekcji "OldSchool - stara dobra szkoła" asygnowane jest dla uczniów ostatniej klasy szkoły podstawowej. Zawiera przykładowe arkusze egzaminacyjne z polskiego...
Zbiór zadań asygnowany dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji TG.12. Planowanie i realizacja usług w recepcji. Mieści 5 zestawów, w skład których wchodzą testy i zadania praktyczne,...
Zbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to nowoczesny komplet zadań przygotowujący ucznia technikum lub słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług...
Nowy podręcznik skierowany do uczniów szkół ponadgimnazjalnych, pozwala na trzy warianty pracy z podręcznikiem. Krystaliczny układ książki i testy ewaluacyjne pomagają w utrwalaniu najważniejszych...
"Język polski. Arkusze maturalne to najnowsza publikacja z linii cenionych repetytoriów OldSchool. Dedykowana jest dla maturzystów, a także wszelkich uczniów szkół przeciętnych, którzy...
Podręcznik do nowej podstawy programowej dedykowany do nauki zawodu technik obsługi turystycznej w zakresie kwalifikacji T.13. Planowanie i realizacja imprez i usług turystycznych.Autorzy: Beata...
Żywienie i usługi gastronomiczne Cz. VI Zasady żywienia jest podręcznikiem asygnowanym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w...
linia repetytoriów językowych Wydawnictwa Lingo asygnowana jest dla wszystkich uczących się języka angielskiego, a zwłaszcza uczniów, studentów, maturzystów i osób przygotowujących się do egzaminów...
Zbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to nowoczesny komplet zadań przygotowujący ucznia technikum albo słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług...
Ćwiczenia do nauki języka francuskiego w szkołach ponadgimnazjalnych i prywatnych na poziomie A2Autorzy: Baylocq Marie-Pierre, Brémaud Stéphanie, Cheilan Clara, Opatski Serguei Ciężar: 0,245...
Edito to metoda pozwalająca na rozwijanie kompetencji językowych odpowiadających poziomowi A2 Europejskiego Systemu Opisu Kształcenia Językowego. Posiada urozmaicony wybór tekstów pozwalających na...
Podręcznik zgodny z Reformą 2017 r., do nowej podstawy programowej dedykowany do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji TG.16. Organizacja żywienia i...
Materiał przeznaczony jest do ćwiczeń prawidłowej wymowy samogłosek ustnych a, o, u, e, i, y i nosowych ą, ę w sylabach, wyrazach dźwiękonaśladowczych, wyrazach, wyrażeniach i zdaniach. Materiał...