100% FLE, la collection essentielle pour progresser en français 100% pratique, 100% actuelle! Découvrez un extrait de Vocabulaire essentiel du français B1 ici: https://bit.ly/3PjBvfX Cet ouvrage...
Trzyczęściowy podręcznik dla dzieci w wieku od 9 do 11 lat. Odpowiada poziomom od A1 do A2 według Europejskiego systemu opsiu kształcenia językowego. Podejście zadaniowe umożliwia wykorzystanie...
Podręcznik asygnowany dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik technice żywności w technikach i szkołach policealnych. Podręcznik przeznaczony dla uczniów szkół kształcących w zawodzie...
Dans le livre de l'lve:une dmarche guide de la grammaire et de la phontique en 3 tapes: chauffement, fonctionnement, entranement.une place toute particulire faite au vocabulaire: nombreuses...
Podręcznik do nowej podstawy programowej dedykowany do nauki zawodu technik obsługi turystycznej. Dopuszczony do wykorzystania szkolnego. Rok dopuszczenia MEN: 2014. Autorzy: A. Swastek, D....
Żywienie i usługi gastronomiczne. Cz. V. Działalność gospodarcza w gastronomii jest podręcznikiem asygnowanym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług...
Zbiór zadań przeznaczony dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji TG.12. Planowanie i realizacja usług w recepcji. Mieści 5 zestawów, w skład których wchodzą testy i zadania...
Zbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to progresywny pakiet zadań przygotowujący ucznia technikum albo słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług...
Nowy podręcznik skierowany do uczniów szkół ponadgimnazjalnych, umożliwia trzy warianty pracy z podręcznikiem. Transparentny układ książki i testy ewaluacyjne pomagają w utrwalaniu najważniejszych...
PODSTAWA PROGRAMOWA 2019 r. Zbiór dedykowany dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji HGT.03. "Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie". Gromadzi 5 zestawów....
Matematyka. Graficzne karty pracy dla szkoły podstawowej. Część 3 to komplet graficznych notatek i kart pracy z zakresu: liczb (cech podzielności, zaokrąglania, wielokrotności, średniej...
Podręcznik do nowej podstawy programowej asygnowany do nauki zawodu technik obsługi turystycznej w zakresie kwalifikacji T.13. Planowanie i realizacja imprez i usług turystycznych.Autorzy: Beata...
Żywienie i usługi gastronomiczne Cz. VI Zasady żywienia jest podręcznikiem asygnowanym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w...
Zbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to nowoczesny pakiet zadań przygotowujący ucznia technikum albo słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług...
Ćwiczenia do nauki języka francuskiego w szkołach ponadgimnazjalnych i prywatnych na poziomie A2Autorzy: Baylocq Marie-Pierre, Brémaud Stéphanie, Cheilan Clara, Opatski Serguei Ciężar: 0,245...
Edito to metoda zezwalająca na rozwijanie kompetencji językowych odpowiadających poziomowi A2 Europejskiego Systemu Opisu Kształcenia Językowego. Mieści urozmaicony wybór tekstów pozwalających na...
Podręcznik zgodny z Reformą 2017 r., do nowej podstawy programowej asygnowany do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji TG.16. Organizacja żywienia i...
Podręcznik do nowej podstawy programowej asygnowany do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji T.6. Sporządzanie potraw i napojów.Dopuszczony do...
"Realizacja usług w recepcji" jest wydanym w dwóch częściach podręcznikiem asygnowanym dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik hotelarstwa. Publikacja została przygotowana zgodnie...
"Realizacja usług w recepcji" jest wydanym w dwóch częściach podręcznikiem asygnowanym dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik hotelarstwa. Publikacja została przygotowana zgodnie...
ciekawy podręcznik dla uczniów szkół ponadgimnazjalnych i dorosłych początkujących naukę języka francuskiego. Autorzy wykorzystali przy pracy nad nowym podręcznikiem mocne strony Latitudes....
linia Generation: - Wszystko w jednym metoda: podręcznik + zeszyt ćwiczeń + CD mp3 i DVD. - wzmocnienie nauki gramatyki i leksykonu. - materiały wideo pokazujące francuską młodzież w...
Żywienie i usługi gastronomiczneCz. IV. Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług...