Podręcznik dedykowany dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik technice żywności w technikach i szkołach policealnych. Podręcznik przeznaczony dla uczniów szkół kształcących w zawodzie...
Duch Święty darem dla człowieka to nowy podręcznik do nauczania religii rzymskokatolickiej dla VII klasy szkoły podstawowej.W ciekawy sposób pokazuje wartości, których młody człowiek pragnie, choć...
Redakcja: ks. Tadeusz Panuś, ks. Andrzej Kielian, Adam BerskiZatwierdzenie przez komisję wychowania katolickiego:Ćwiczenia do podręcznika nr AZ-21-01/10-KR-3/12 do nauczania religii...
Dans le livre de l'lve:une dmarche guide de la grammaire et de la phontique en 3 tapes: chauffement, fonctionnement, entranement.une place toute particulire faite au vocabulaire: nombreuses...
W mocy nadziei. Podręcznik do nauki religii dla kl. II szkoły branżowejRedakcja: ks. Tadeusz Panuś, ks. Andrzej Kielian, Ewelina ManieckaPodręcznik nr KR-51-01/18-KR-19/21 do nauczania religii...
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauki zawodu technik obsługi turystycznej. Dopuszczony do użytkowania szkolnego. Rok dopuszczenia MEN: 2014. Autorzy: A. Swastek, D....
Żywienie i usługi gastronomiczne. Cz. V. Działalność gospodarcza w gastronomii jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług...
Zbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to postępowy komplet zadań przygotowujący ucznia technikum albo słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług...
Nowy podręcznik skierowany do uczniów szkół ponadgimnazjalnych, pozwala na trzy warianty pracy z podręcznikiem. Przejrzysty układ książki i testy ewaluacyjne pomagają w utrwalaniu najważniejszych...
Zbiór zadań dedykowany dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji TG.12. Planowanie i realizacja usług w recepcji. Mieści 5 zestawów, w skład których wchodzą testy i zadania praktyczne,...
PODSTAWA PROGRAMOWA 2019 r. Zbiór przeznaczony dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji HGT.03. "Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie". Gromadzi 5 zestawów....
Duch Święty darem dla człowieka. Podręcznik do religii dla kl. VII szkoły podstawowej (książka) - ks. T. Panuś, ks. A. Kielian, Adam Berski, kategoria: podręczniki do religii, Wydawnictwo św....
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauki zawodu technik obsługi turystycznej w zakresie kwalifikacji T.13. Planowanie i realizacja imprez i usług turystycznych.Autorzy: Beata...
Edito Pro B1 podręcznik + DVD + wersja online Odkryj nową metodę do nauki języka francuskiego w biznesie! Interakcja w języku francuskim w świecie zawodowym dzięki pięciu modułom...
Żywienie i usługi gastronomiczne Cz. VI Zasady żywienia jest podręcznikiem asygnowanym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w...
Zbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to innowacyjny zestaw zadań przygotowujący ucznia technikum lub słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług...
Ćwiczenia do nauki języka francuskiego w szkołach ponadgimnazjalnych i prywatnych na poziomie A2Autorzy: Baylocq Marie-Pierre, Brémaud Stéphanie, Cheilan Clara, Opatski Serguei Ciężar: 0,245...
Edito to metoda pozwalająca na rozwijanie kompetencji językowych odpowiadających poziomowi A2 Europejskiego Systemu Opisu Kształcenia Językowego. Zawiera urozmaicony wybór tekstów zezwalających na...
Podręcznik zgodny z Reformą 2017 r., do nowej podstawy programowej dedykowany do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji TG.16. Organizacja żywienia i...
Redakcja: ks. Tadeusz Panuś, ks. Andrzej Kielian, Ewelina ManieckaKarty pracy dla klasy II liceum i technikum do nauczania religii rzymskokatolickiej na terenie całej Polski, z zachowaniem praw...
interesujący podręcznik dla uczniów szkół ponadgimnazjalnych i dorosłych inicjujących naukę języka francuskiego. Autorzy wykorzystali przy pracy nad nowym podręcznikiem konkretne strony Latitudes....
Kurs dla młodzieży od 11 lat dostosowany do środowiska szkolnego oferuje pierwszy kontakt z językiem hiszpańskim w sposób dynamiczny i lekki.dobrany jest do realizacji różnorodnych programów...
Podręcznik do nowej podstawy programowej dedykowany do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji T.6. Sporządzanie potraw i napojów.Dopuszczony do...