Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauki zawodu technik obsługi turystycznej w zakresie kwalifikacji T.13. Planowanie i realizacja imprez i usług turystycznych.Autorzy: Beata...
"Realizacja usług w recepcji" jest wydanym w dwóch częściach podręcznikiem asygnowanym dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik hotelarstwa. Publikacja została przygotowana zgodnie...
"Realizacja usług w recepcji" jest wydanym w dwóch częściach podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik hotelarstwa. Publikacja została przygotowana...
Rozmównik łączy w sobie mocne strony słownika i rozmówek. Zawiera ułożone alfabetycznie hasła, które odpowiadają podstawowemu zasobowi słownictwa. Pod każdym z nich znajduje się niemało...
Rozmównik szkolny to najmłodsza z tej linii pomoc w nauce języka angielskiego. Łączy w sobie atuty słownika i rozmówek. Zawiera ułożone alfabetycznie hasła, które odpowiadają podstawowemu zasobowi...
Chcesz szybko, produktywnie i bezboleśnie nauczyć się gramatyki języka angielskiego i jednocześnie znacząco poszerzyć swoje słownictwo? Chcesz w niedługim czasie zrobić postępy i zaimponować...
Chcesz szybko, efektywnie i bezboleśnie nauczyć się gramatyki języka angielskiego i jednocześnie stanowczo poszerzyć swoje słownictwo? Chcesz w krótkim czasie zrobić postępy i zaimponować swojemu...
Rozmównik łączy w sobie mocne strony słownika i rozmówek. Gromadzi on bowiem ułożone alfabetycznie hasła, które odpowiadają podstawowemu zasobowi słownictwa. Pod każdym z nich znajduje się sporo...
Trzecie wydanie gramatyki języka niemieckiego ukazuje większość pokaźnych dla tego języka zagadnień gramatycznych. Zawartość Opis najważniejszych zagadnień gramatycznychJasne i zwięzłe...
Zdarza się, że chcąc zbudować zdanie w języku obcym, nie za każdym razem umiemy poradzić sobie samodzielnie, a poszukiwania w słownikach, czy ułożonych tematycznie rozmówkach, okazują się...
Oddajemy w ręce czytelnika autorską gramatykę języka angielskiego. W książce demonstrujemy większość pokaźnych dla tego języka zagadnień gramatycznych, przedstawionych w ciekawy i dostępny sposób....
Zdarza się, że chcąc zbudować zdanie w języku obcym, nie za każdym razem umiemy poradzić sobie samodzielnie, a poszukiwania w słownikach, czy ułożonych tematycznie rozmówkach, okazują się...
Zdarza się, że chcąc zbudować zdanie w języku obcym, nie zawsze umiemy poradzić sobie samodzielnie, a poszukiwania w słownikach, czy ułożonych tematycznie rozmówkach, okazują się czasochłonne i...
Rozmówki polsko-bułgarskie Lingea zawierają wszystko, co potrzebne w podróży. Uporządkowaliśmy zwroty, dzięki którym odnajdziesz się w drodze, w trakcie szukania miejsca noclegowego czy na lotnisku...
Podręcznik asygnowany dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik technologii żywności w technikach i szkołach policealnych. Podręcznik dedykowany dla uczniów szkół kształcących w zawodzie...
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauki zawodu technik obsługi turystycznej. Dopuszczony do użytkowania szkolnego. Rok dopuszczenia MEN: 2014. Autorzy: A. Swastek, D....
Żywienie i usługi gastronomiczne. Cz. V. Działalność gospodarcza w gastronomii jest podręcznikiem asygnowanym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług...
Książka Arteterapia. Scenariusze zajęć z kolekcji: Terapia Pedagogiczna. Warsztaty i Scenariusze Zajęć asygnowana jest dla nauczycieli, pedagogów i innych osób zainteresowanych oddziaływaniem...
Zbiór zadań dedykowany dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji TG.12. Planowanie i realizacja usług w recepcji. Mieści 5 zestawów, w skład których wchodzą testy i zadania praktyczne,...
Zbiór przeznaczony dla zawodu technik obsługi turystycznej w zakresie kwalifikacji T.13. "Planowanie i realizacja imprez i usług turystycznych". Zawiera 8 zestawów, w skład których wchodzą...
PODSTAWA PROGRAMOWA 2019 r. Zbiór asygnowany dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji HGT.03. "Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie". Gromadzi 5 zestawów....
Żywienie i usługi gastronomiczne Cz. VI Zasady żywienia jest podręcznikiem dedykowanym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w...
Zbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to nowoczesny pakiet zadań przygotowujący ucznia technikum albo słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług...