Kurs języka włoskiego dla gimnazjalistów dobrze sprawdzający się w warunkach szkolnych. Autorzy kładą szczególny nacisk na ćwiczenia rozwijające umiejętności komunikacyjne. - Tematyka bliska...
Podręcznik dedykowany dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik technice żywności w technikach i szkołach policealnych. Podręcznik dedykowany dla uczniów szkół kształcących w zawodzie...
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauki zawodu technik obsługi turystycznej. Dopuszczony do wykorzystywania szkolnego. Rok dopuszczenia MEN: 2014. Autorzy: A. Swastek, D....
Kurs języka włoskiego dla uczniów szkół podstawowych, obejmujący poziom A1. Autorzy kładą szczególny nacisk na ćwiczenia rozwijające umiejętności komunikacyjne. • Tematyka bliska uczniom,• Czytelny...
Progetto italiano Junior 1a - zeszyt ćwiczeń • Urozmaicone i ciekawe ćwiczenia do rozdziałów 0-3 podręcznika • Minitesty do każdego rozdziału • Rozwiązania do minitestów Na stronie...
Żywienie i usługi gastronomiczne. Cz. V. Działalność gospodarcza w gastronomii jest podręcznikiem dedykowanym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług...
Urozmaicone i atrakcyjne ćwiczenia do rozdziałów 1-6 podręcznika Minitesty do każdego rozdziału Rozwiązania do minitestów Ćwiczenia do materiałów audio Na stronie www.portalromanisty.pl: Nagrania...
Zbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to nowoczesny pakiet zadań przygotowujący ucznia technikum albo słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług...
Zbiór zadań asygnowany dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji TG.12. Planowanie i realizacja usług w recepcji. Mieści 5 zestawów, w skład których wchodzą testy i zadania...
PODSTAWA PROGRAMOWA 2019 r. Zbiór asygnowany dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji HGT.03. "Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie". Gromadzi 5 zestawów....
Kurs języka włoskiego dla gimnazjalistów poprawnie sprawdzający się w warunkach szkolnych. Autorzy kładą szczególny nacisk na ćwiczenia rozwijające umiejętności komunikacyjne. O Tematyka bliska...
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauki zawodu technik obsługi turystycznej w zakresie kwalifikacji T.13. Planowanie i realizacja imprez i usług turystycznych.Autorzy: Beata...
Żywienie i usługi gastronomiczne Cz. VI Zasady żywienia jest podręcznikiem dedykowanym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w...
Nuovissimo Progetto italiano 1 e il primo livello (A1-A2) di un moderno corso di lingua e civilta italiana che copre tutti i livelli del Quadro Comune Europeo. Nuovissimo Progetto italiano 1, che...
Ta książka na zaawansowanym poziomie pozwala poprawić opanowanie francuskiej gramatyki w trzech etapach: "obserwuj", "myśl" i "zapamiętaj". Książka zawiera: - 35 lekcji i 13...
Zbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to nowoczesny zestaw zadań przygotowujący ucznia technikum albo słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług...
Podręcznik zgodny z Reformą 2017 r., do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji TG.16. Organizacja żywienia i...
Nuovissimo Progetto italiano 1 è il primo livello (A1-A2) di un moderno corso di lingua e civiltà italiana che copre tutti i livelli del Quadro Comune Europeo. Nuovissimo Progetto italiano 1, che...
Nuovissimo Progetto italiano 1 e il primo livello (A1-A2) di un moderno corso di lingua e civilta italiana che copre tutti i livelli del Quadro Comune Europeo. Nuovissimo Progetto italiano 1, che...
Jest to pierwszy tom nowego kursu dla studentów, którzy chcą się porozumieć po włosku już od pierwszych lekcji. Opiera się na komediowej noir do odcinków w formie sit-com i powieści graficznej,...
"Realizacja usług w recepcji" jest wydanym w dwóch częściach podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik hotelarstwa. Publikacja została przygotowana...
"Realizacja usług w recepcji" jest wydanym w dwóch częściach podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik hotelarstwa. Publikacja została przygotowana...
Podręcznik do nowej podstawy programowej asygnowany do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji T.6. Sporządzanie potraw i napojów.Dopuszczony do...