Podręcznik asygnowany dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik technice żywności w technikach i szkołach policealnych. Podręcznik przeznaczony dla uczniów szkół kształcących w zawodzie...
Komplett plus 3. Podręcznik i książka ćwiczeń dla 4-letnich liceów i 5-letnich techników Autor: praca zbiorowa Wydawca: Lektorklett Oprawa: broszurowa Rok wydania: 2019 Komplett plus 3....
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauki zawodu technik obsługi turystycznej. Dopuszczony do użytku szkolnego. Rok dopuszczenia MEN: 2014. Autorzy: A. Swastek, D....
dobór najpopularniejszych dzieł Williama Szekspira - Romeo i Julii, Hamleta, a także Makbeta to pozycja sugerowana nie tylko dla sympatyków świetnego dramatopisarza,jeszcze dla każdego ucznia....
Żywienie i usługi gastronomiczne. Cz. V. Działalność gospodarcza w gastronomii jest podręcznikiem dedykowanym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług...
Exakt plus to nowa odsłona kursu Exakt für Dich do nauki języka niemieckiego w 4 tomach. Przeznaczony jest dla uczniów liceów i techników i przypasowany do nowej podstawy programowej.Kurs Exakt...
Z niniejszej książki dowiesz się, w jaki sposób prostymi środkami zaktywizować punkty serca - to minimalne elektrownie, dzięki którym wykorzystasz wewnętrzne pole mocy. Aktywacja punktu serca...
Zbiór zadań przeznaczony dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji TG.12. Planowanie i realizacja usług w recepcji. Posiada 5 zestawów, w skład których wchodzą testy i zadania...
Zbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to postępowy komplet zadań przygotowujący ucznia technikum albo słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług...
Exakt plus to nowa odsłona kursu Exakt für Dich do nauki języka niemieckiego w 4 tomach. Asygnowany jest dla uczniów liceów i techników i dobrany do nowej podstawy programowej.Z podręcznikami...
Matematyka dla znacznych i znikomych Niniejsza broszura dedykowana jest dla uczniów szkół podstawowych. Wśród tematów poruszanych w niniejszej broszurze można wyróżnić zadania tekstowe logiczne o...
PODSTAWA PROGRAMOWA 2019 r. Zbiór przeznaczony dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji HGT.03. "Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie". Zawiera 5 zestawów....
Exakt plus to nowa odsłona kursu Exakt für Dich do nauki języka niemieckiego w 4 tomach. Asygnowany jest dla uczniów liceów i techników i dobrany do nowej podstawy programowej.Kurs Exakt plus...
Podręcznik do nowej podstawy programowej dedykowany do nauki zawodu technik obsługi turystycznej w zakresie kwalifikacji T.13. Planowanie i realizacja imprez i usług turystycznych.Autorzy: Beata...
Żywienie i usługi gastronomiczne Cz. VI Zasady żywienia jest podręcznikiem dedykowanym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w...
Défi 3 to kurs na poziomie B1 dla starszych nastolatków i dorosłych. Podręcznik składa się z 9 rozdziałów o niebanalnej, aktualnej tematyce.Autorzy: Opracowania ZbioroweEAN: 9788416943593Głębokość:...
Gotowe wypracowania z historii dla szkół przeciętnychCzęść trzeciaISBN: 8387851213Kod paskowy: 9788387851217Autorzy: Kwatkiewicz PiotrRok wydania: 2000Kod wydawcy: 30167Miejscowość: BUKilość stron:...
Zbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to nowoczesny komplet zadań przygotowujący ucznia technikum albo słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług...
Kompetent kommunizieren im Beruf Training wichtiger berufssprachlicher Kompetenzen Redemittel und Wortschatz aus Alltag und Beruf Gezielte Ausspracheübungen in jeder Lektion> Sicher und gezielt...
Podręcznik zgodny z Reformą 2017 r., do nowej podstawy programowej dedykowany do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji TG.16. Organizacja żywienia i...
"Realizacja usług w recepcji" jest wydanym w dwóch częściach podręcznikiem dedykowanym dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik hotelarstwa. Publikacja została przygotowana zgodnie...
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji T.6. Sporządzanie potraw i napojów.Dopuszczony do...
"Realizacja usług w recepcji" jest wydanym w dwóch częściach podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik hotelarstwa. Publikacja została przygotowana...