Jonka, Jonek i Kleks. Czytam sobie, poziom pierwszy - Składam słowa to genialna propozycja dla dziecka, które stawia pierwsze kroki w nauce czytania.To klasyka polskiego komiksu dziecięcego -...
Drugi tom przygód związanych z wykorzystaniem eteru. Profesor Dulac, Serafin, Zofia i Hans razem z królem Ludwikiem wyruszają na pierwszą wyprawę w kosmos. Co tam znajdą? Czy zobaczą, co jest po...
Disney Księżniczka. Czas zostać księżniczką to nieszablonowa książka z zegarem, dzięki której twoje dziecko nauczy się odczytywać godzinę! Myślisz, iż dla Roszpunki, Kopciuszka i Śnieżki czas nie...
Podręcznik przeznaczony dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik technice żywności w technikach i szkołach policealnych. Podręcznik asygnowany dla uczniów szkół kształcących w zawodzie...
Podręcznik do nowej podstawy programowej dedykowany do nauki zawodu technik obsługi turystycznej. Dopuszczony do wykorzystania szkolnego. Rok dopuszczenia MEN: 2014. Autorzy: A. Swastek, D....
Żywienie i usługi gastronomiczne. Cz. V. Działalność gospodarcza w gastronomii jest podręcznikiem asygnowanym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług...
seria repetytoriów „OldSchool" to sprawna pomoc w przygotowaniach do matury. Pozwala na przypomnienie najważniejszych zagadnień i powtórzenie wiadomości.wyśmienitym sposobem na oswojenie się z...
nowe wydanie repetytorium z serii "OldSchool - stara dobra szkoła" dedykowane jest dla uczniów ostatniej klasy szkoły podstawowej. Mieści przykładowe arkusze egzaminacyjne z polskiego dla...
Zbiór zadań przeznaczony dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji TG.12. Planowanie i realizacja usług w recepcji. Posiada 5 zestawów, w skład których wchodzą testy i zadania...
Zbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to nowoczesny zestaw zadań przygotowujący ucznia technikum albo słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług...
"Język polski. Arkusze maturalne to najnowsza publikacja z linii cenionych repetytoriów OldSchool. Przeznaczona jest dla maturzystów i wszystkich uczniów szkół średnich, którzy rozpoczynają...
PODSTAWA PROGRAMOWA 2019 r. Zbiór przeznaczony dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji HGT.03. "Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie". Zawiera 5 zestawów....
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauki zawodu technik obsługi turystycznej w zakresie kwalifikacji T.13. Planowanie i realizacja imprez i usług turystycznych.Autorzy: Beata...
Żywienie i usługi gastronomiczne Cz. VI Zasady żywienia jest podręcznikiem asygnowanym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w...
Zbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to postępowy pakiet zadań przygotowujący ucznia technikum lub słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług...
linia repetytoriów językowych Wydawnictwa Lingo asygnowana jest dla wszystkich uczących się języka angielskiego, a zwłaszcza uczniów, studentów, maturzystów i osób przygotowujących się do egzaminów...
Podręcznik zgodny z Reformą 2017 r., do nowej podstawy programowej dedykowany do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji TG.16. Organizacja żywienia i...
"Język polski dla szóstoklasisty. Ćwiczenia" to produktywna pomoc w nauce dla każdego ucznia przygotowującego się do klasówki, testu czy sprawdzianu. Należy do znanej kolekcji repetytoriów...
Jeśli nie wiesz, jak zabrać się do powtórki z angielskiej gramatyki i wertujesz rozmaite repetytoria, bo nie możesz znaleźć w jednym miejscu wszelkich potrzebnych ćwiczeń - sięgnij po MEGATEST...
"Język polski. Repetytorium maturzysty" z kolekcji OldSchool to rewelacyjna pomoc dla wszelkich uczniów szkół średnich, którzy potrzebują powtórki z języka polskiego. Dzięki niej szybko i...
"Realizacja usług w recepcji" jest wydanym w dwóch częściach podręcznikiem dedykowanym dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik hotelarstwa. Publikacja została przygotowana zgodnie...
Podręcznik do nowej podstawy programowej asygnowany do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji T.6. Sporządzanie potraw i napojów.Dopuszczony do...
"Realizacja usług w recepcji" jest wydanym w dwóch częściach podręcznikiem dedykowanym dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik hotelarstwa. Publikacja została przygotowana zgodnie...