Ćwiczenia do szkól na poziomie gimnazjalnym do nauki języka francuskiego na poziomie A1Kod paskowy: 9782090389258Rok wydania: 2016Kod wydawcy: 30749ilość stron: 80Oprawa: MiękkaPKWiU:...
Podręcznik zgodny z podstawą programową kształcenia ogólnego określoną w rozporządzeniu Ministra Edukacji Narodowej z dnia 14 lutego 2017 r. W sprawie podstawy programowej wychowania...
Grammaire Progressive du Francais, poziom zaawansowany, gromadzi jednocześnie ogólny zarys gramatyki, jak i trudności gramatyczne. Asygnowany jest dla studentów, dorosłych i młodzieży na poziomie...
Czwarta edycja gramatyki z linii Progressive do nauki języka francuskiego jako obcego przeznaczona dla starszej młodzieży i dorosłych na poziomie średniozaawansowanym (A2/B1).Co świadczy o...
Podręcznik do nauki języka francuskiego przeznaczony dla młodzieży od 11. Roku życia. Każda z trzech części kursu przewidziana jest na ok. 50-90 godzin nauki. Kurs łączący naukę języka obcego z...
Podręcznik zgodny z podstawą programową kształcenia ogólnego określoną w rozporządzeniu Ministra Edukacji Narodowej z dnia 14 lutego 2017 r. W sprawie podstawy programowej wychowania przedszkolnego...
Podręcznik zgodny z podstawą programową kształcenia ogólnego określoną w rozporządzeniu Ministra Edukacji Narodowej z dnia 14 lutego 2017 r. W sprawie podstawy programowej wychowania...
VA BENE! Klasy 8 podręcznik + zawartość online PODRĘCZNIK W PRZYGOTOWANIU - OCZEKUJE NA NADANIE NUMERU MEN. Prekursorska linia podręczników do nauki języka włoskiego od podstaw w klasach 7 i 8...
Tendances, la méthode de français qui fait bouger l'apprentissage!Avec Tendances, le français est pratiqué activement, on partage des savoirs, on découvre des modes de vie... Grâce a des outils...
Amis et compagnie to pozycja autorstwa Colette Samson przeznaczona dla uczniów, którzy ukończyli już 11 lat. Autorka opracowała własną metodę nauczania języka obcego. Opiera się ona na intensywnym...
Avec Tendances, le français est pratiqué activement, on partage des savoirs, on découvre des modes de vie... Grâce a des outils efficaces au service d'un enseignement facile a mettre en...
Podręcznik do nauki języka francuskiego na poziomie ponadgimnazjalnym i w szkołach językowychISBN: 9782090385281Kod paskowy: 9782090385281Autorzy: Girardet Jacky, Pécheur Jacques, Gibbe Colette,...
Podręcznik do szkól na poziomie ponadgimnazjalnym i prywatnych do nauki języka francuskiego na poziomie B1 z płytą CDKod paskowy: 9782090385311Autorzy: Girardet Jacky, Pécheur Jacques, Gibbe...
Avec Tendances, le français est pratiqué activement. On partage des savoirs et on découvre des modes de vie grâce a des outils efficaces au service d'un enseignement facile a mettre en ouvre.Un...
Tendances jest innowacyjnym podręcznikiem ze szczególnym podejściem do scenariuszy związanych z prawdziwym życiem. Mieści przygotowanie do egzaminu DELF.ISBN: 9782090385328Kod paskowy:...
Ćwiczenia do nauki języka francuskiego na poziomie ponadgimnazjalnym i w szkołach językowychISBN: 9782090385298Kod paskowy: 9782090385298Autorzy: Girardet Jacky, Pécheur JacquesRok wydania: 2016Kod...
kolekcja podręczników do nauki języka francuskiego przeznaczona dla osób chcących posługiwać się tym językiem w sytuacjach zawodowych. 2 tomy serii odpowiadają poziomom A2 i B1. - 10 rozdziałów,...
Podręcznik przeznaczony dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik technice żywności w technikach i szkołach policealnych. Podręcznik przeznaczony dla uczniów szkół kształcących w zawodzie...
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauki zawodu technik obsługi turystycznej. Dopuszczony do wykorzystywania szkolnego. Rok dopuszczenia MEN: 2014. Autorzy: A. Swastek, D....
Żywienie i usługi gastronomiczne. Cz. V. Działalność gospodarcza w gastronomii jest podręcznikiem asygnowanym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług...
Zbiór zadań przeznaczony dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji TG.12. Planowanie i realizacja usług w recepcji. Gromadzi 5 zestawów, w skład których wchodzą testy i zadania...
Zbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to progresywny zestaw zadań przygotowujący ucznia technikum albo słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług...
PODSTAWA PROGRAMOWA 2019 r. Zbiór przeznaczony dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji HGT.03. "Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie". Zawiera 5 zestawów....
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauki zawodu technik obsługi turystycznej w zakresie kwalifikacji T.13. Planowanie i realizacja imprez i usług turystycznych.Autorzy: Beata...