Incluye: 12 unidades de actividades. Apéndice gramatical. Glosario con definiciones de palabras, expresiones idiomáticas, locuciones CD de audio. Transcripciones. Solucionario. ELEteca, Extensión...
Podręcznik dedykowany dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik technologii żywności w technikach i szkołach policealnych. Podręcznik asygnowany dla uczniów szkół kształcących w zawodzie...
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauki zawodu technik obsługi turystycznej. Dopuszczony do użytkowania szkolnego. Rok dopuszczenia MEN: 2014. Autorzy: A. Swastek, D....
Żywienie i usługi gastronomiczne. Cz. V. Działalność gospodarcza w gastronomii jest podręcznikiem asygnowanym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług...
Zbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to nowoczesny pakiet zadań przygotowujący ucznia technikum albo słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług...
Zbiór zadań dedykowany dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji TG.12. Planowanie i realizacja usług w recepcji. Posiada 5 zestawów, w skład których wchodzą testy i zadania...
PODSTAWA PROGRAMOWA 2019 r. Zbiór asygnowany dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji HGT.03. "Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie". Posiada 5 zestawów....
Podręcznik do nowej podstawy programowej dedykowany do nauki zawodu technik obsługi turystycznej w zakresie kwalifikacji T.13. Planowanie i realizacja imprez i usług turystycznych.Autorzy: Beata...
English File to wyjątkowo komunikatywny kurs, który sprawia, iż uczniowie chcą mówić po angielsku i posiadają dużo do powiedzenia na każdej lekcji.Równowaga gramatyki, słownictwa, wymowy i rozwoju...
English File to wyjątkowo komunikatywny kurs, który sprawia, iż uczniowie chcą mówić po angielsku i posiadają dużo do powiedzenia na każdej lekcji. Równowaga gramatyki, słownictwa, wymowy i rozwoju...
Żywienie i usługi gastronomiczne Cz. VI Zasady żywienia jest podręcznikiem asygnowanym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w...
Zbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to progresywny zestaw zadań przygotowujący ucznia technikum albo słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług...
Headway 5E Pre-Intermediate Workbook with Key - ćwiczenia z kluczem do poziomu Pre-Intermediate.Poziom językowy: A1-C16 poziomów kursu: Beginner, Elementary, Pre-intermediate, Intermediate,...
Kurs składa się z czterech podręczników, obejmujących poziomy A1 (części pierwsza i druga) i A2 (części trzecia i czwarta) zgodnie z ESOKJ. Każda część linii Clan 7 składa się z podręcznika,...
Kurs składa się z czterech podręczników, obejmujących stopnie A1 (części pierwsza i druga) i A2 (części trzecia i czwarta) zgodnie z ESOKJ. Każda część linii Clan 7 składa się z podręcznika wraz z...
Dokumentacja hotelowa do kwalifikacji HGT.03. Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie to postępowe, kolorowe, dobrane do najnowszej podstawy programowej ćwiczenia, które zawierają...
Podręcznik zgodny z Reformą 2017 r., do nowej podstawy programowej dedykowany do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji TG.16. Organizacja żywienia i...
English File third edition to uaktualnione wydanie światowego bestsellera. Przedstawia materiał językowy w zrozumiały sposób, a tematyka tekstów nakłania do nauki. Uczniowie ćwiczą materiał...
Czwarte wydanie English File jest oparte na sprawdzonej metodologii i posiada oryginalnie motywujące lekcje i ćwiczenia, które nakłaniają uczniów do dyskutowania o tematach z pewnością siebie.-...
English File to wyjątkowo komunikatywny kurs, który sprawia, że uczniowie chcą mówić po angielsku i mają dużo do powiedzenia na każdej lekcji.Równowaga gramatyki, słownictwa, wymowy i rozwoju...
Headway 5E Elementary Workbook with Key - ćwiczenia z kluczem do poziomu Elementary.Poziom językowy: A1-C16 poziomów kursu: Beginner, Elementary, Pre-intermediate, Intermediate, Upper-intermediate,...
Podręcznik do nowej podstawy programowej dedykowany do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji T.6. Sporządzanie potraw i napojów.Dopuszczony do...
"Realizacja usług w recepcji" jest wydanym w dwóch częściach podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik hotelarstwa. Publikacja została przygotowana...
"Realizacja usług w recepcji" jest wydanym w dwóch częściach podręcznikiem dedykowanym dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik hotelarstwa. Publikacja została przygotowana zgodnie...