Complete Key for Schools is official preparation for the Cambridge English: Key (KET) for Schools exam. It combines the best in contemporary classroom practice with engaging topics aimed at younger...
Cambridge Discovery Education Interactive Readers are the next generation of graded readers - captivating topics, high-impact video, and interactive exercises designed to motivate and engage. Water...
Podręcznik jest przeznaczony dla absolwentów szkół podstawowych, którzy uczęszczają do 4-letnich liceów i 5-letnich techników. Jest zgodny z podstawą programową, która obowiązuje w tych szkołach od...
Zbiór zadań jest ściśle skorelowany z podręcznikiem do matematyki do nowego, 4-letniego liceum i 5-letniego technikum (zgodnym z nową podstawą programową, która obowiązuje w szkołach od września...
Podręcznik asygnowany dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik technologii żywności w technikach i szkołach policealnych. Podręcznik dedykowany dla uczniów szkół kształcących w zawodzie...
Zbiór Zadania powtórkowe przed maturą pomoże uczniom w przygotowaniu się do matury z matematyki w zakresie powiększonym. Zadania dotyczą wszystkich treści nauczania, których znajomość będzie...
Zbiór zadań typu maturalnego, część 1. I 2., kierujemy do uczniów przygotowujących się do matury z chemii na poziomie zwiększonym, począwszy od roku 2023. Zadania zawarte w zbiorze (w obu częściach...
Zbiór zadań jest ściśle skorelowany z podręcznikiem do matematyki do 4-letniego liceum i 5-letniego technikum (zgodnym z nową podstawą programową, która obowiązuje w szkołach od września 2019 r.) i...
Zbiór zadań jest ściśle skorelowany z podręcznikiem do matematyki do 4-letniego liceum i 5-letniego technikum (zgodnym z nową podstawą programową, która obowiązuje w szkołach od września 2019 r.) i...
Fundamenty to pierwszy moduł podręcznika do nauczania chemii w zakresie zwiększonym w liceach i technikach. Pozostałe dwa moduły to Związki naturalne oraz Pierwiastki i związki nieorganiczne. Te...
Żywienie i usługi gastronomiczne. Cz. V. Działalność gospodarcza w gastronomii jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług...
Podręcznik jest dedykowany dla absolwentów szkół podstawowych, którzy uczęszczają do 4-letnich liceów i 5-letnich techników. Jest zgodny z podstawą programową, która obowiązuje w tych szkołach od...
linia repetytoriów „OldSchool" to sprawna pomoc w przygotowaniach do matury. Zezwala na przypomnienie najważniejszych zagadnień i powtórzenie wiadomości.perfekcyjnym sposobem na oswojenie się z...
świeże wydanie repetytorium z serii "OldSchool - stara dobra szkoła" dedykowane jest dla uczniów ostatniej klasy szkoły podstawowej. Mieści przykładowe arkusze egzaminacyjne z polskiego dla...
Podręcznik jest asygnowany dla absolwentów szkół podstawowych, którzy uczą się chemii w zakresie zwiększonym, w nowych 4-letnich liceach albo 5-letnich technikach. Jest on zgodny z podstawą...
Zbiór zadań przeznaczony dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji TG.12. Planowanie i realizacja usług w recepcji. Gromadzi 5 zestawów, w skład których wchodzą testy i zadania...
Zbiór zadań przedmaturalnych obejmuje wszystkie treści nauczania dotyczące chemii nieorganicznej, przedstawione w obecnie obowiązującej podstawie programowej MEN, a w szczególności zawarte w module...
Zbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to nowoczesny komplet zadań przygotowujący ucznia technikum albo słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług...
"Język polski. Arkusze maturalne to najnowsza publikacja z linii uwielbianych repetytoriów OldSchool. Przeznaczona jest dla maturzystów, a także wszystkich uczniów szkół średnich, którzy...
Związki naturalne to jeden z trzech modułów podręcznika do nauczania chemii w zakresie zwiększonym dla uczniów liceów i techników. Pozostałe dwa moduły to Fundamenty oraz Pierwiastki i związki...
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauki zawodu technik obsługi turystycznej w zakresie kwalifikacji T.13. Planowanie i realizacja imprez i usług turystycznych.Autorzy: Beata...
Podręcznik jest zgodny z podstawą programową obowiązującą od roku szkolnego 2012/13. W podręczniku omówione zostały m.in. Zagadnienia dotyczące: funkcji wykładniczej i logarytmicznej, analizy...
Żywienie i usługi gastronomiczne Cz. VI Zasady żywienia jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w...
Podręcznik przeznaczony jest do nauki matematyki w trzeciej klasie liceum i technikum o profilu podstawowym. Zawiera dostępne omówienie najważniejszych zagadnień dotyczących funkcji wykładniczej i...