Podręcznik "English for Business Professionals" ma charakter wielowymiarowy i umożliwia przyswajanie terminologii specjalistycznej w kontekście różnorodnych dziedzin biznesu. Zawarty w nim...
Publikacja stanowi kompleksowe opracowanie do nauki i powtórki przed egzaminem. W książce zostały zawarte najważniejsze zagadnienia z powszechnej historii państwa i prawa. Szybkie zapamiętywanie...
Publikacja stanowi kompleksowe opracowanie do nauki i powtórki przed egzaminem. W książce zostały zawarte najważniejsze zagadnienia z zakresu prawa medycznego.szybkie zapamiętywanie danych ułatwi...
Podręcznik Business English powstał z myślą o tych, którzy poprawnie znają język angielski ogólny i pragną zwiększyć swoje umiejętności w zakresie języka biznesowego. Poszczególne moduły tematyczne...
Podręcznik dedykowany dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik technologii żywności w technikach i szkołach policealnych. Podręcznik przeznaczony dla uczniów szkół kształcących w zawodzie...
"Druga część zbioru „Egzamin ósmoklasisty" obejmuje wszystkie zagadnienia z geometrii zawarte w podstawie programowej z matematyki dla II etapu edukacyjnego. Znajdują się w nim...
Jagoda i Janek podróżują po Polsce" to III część serii logopedycznej "Kocham Czytać" autorstwa prof. Jagody Cieszyńskiej. Zestaw 18 zeszytów (31-48) w pudełku + GRATIS dwustronna...
zebrane w Matematyce bez prądu pomysły można wykorzystywać w trakcie lekcji matematyki na każdym poziomie nauczania i na zajęciach dodatkowych. Książka pomaga zaktywizować uczniów i urozmaicić...
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauki zawodu technik obsługi turystycznej. Dopuszczony do użytkowania szkolnego. Rok dopuszczenia MEN: 2014. Autorzy: A. Swastek, D....
Żywienie i usługi gastronomiczne. Cz. V. Działalność gospodarcza w gastronomii jest podręcznikiem dedykowanym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług...
Tytuł Elektro.Info 12/2017 Język polski Wydawnictwo Medium Rok wydania 2017 Wydanie 12 liczba stron 104 Format pdf Spis treści W numerze m.in.:• straty mocy w układach zaopatrzonych w filtry...
Matematyczne pomieszanie z poplątaniem to zbiór zadań i zestawów powtórkowych obejmujących zagadnienia z podstawy programowej dla klas IV–VI szkoły podstawowej.Zadania znajdujące się w książce...
Zbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to postępowy pakiet zadań przygotowujący ucznia technikum lub słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług...
Zbiór zadań asygnowany dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji TG.12. Planowanie i realizacja usług w recepcji. Mieści 5 zestawów, w skład których wchodzą testy i zadania...
PODSTAWA PROGRAMOWA 2019 r. Zbiór dedykowany dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji HGT.03. "Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie". Gromadzi 5 zestawów....
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauki zawodu technik obsługi turystycznej w zakresie kwalifikacji T.13. Planowanie i realizacja imprez i usług turystycznych.Autorzy: Beata...
Zbiór zadań kierowany jest do uczniów szkół średnich interesujących się matematyką, którzy pragną zwiększyć swoją wiedzę i rozwinąć uzdolnienia w tym kierunku. Książka będzie pomocna w...
Żywienie i usługi gastronomiczne Cz. VI Zasady żywienia jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w...
Z Wprowadzenia mają Państwo przed sobą książkę, która ukazuje duży wachlarz problemów: od teorii jąkania, poprzez opis metod terapeutycznych, do opowieści o historii Klubów J w Polsce. Zupełnie...
Książka Matematyka. Kody, szyfry, wróżby pisana jest,,na poziom" końcowych klas nowej, ośmioklasowej szkoły podstawowej. Co to znaczy,,na poziom"$280 Najpierw trzeba powiedzieć, o czym jest...
Zbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to nowoczesny zestaw zadań przygotowujący ucznia technikum lub słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług...
Kurs składa się z czterech podręczników, obejmujących stopnie A1 (części pierwsza i druga) i A2 (części trzecia i czwarta) zgodnie z ESOKJ. Każda część kolekcji Clan 7 składa się z podręcznika,...
Kurs składa się z czterech podręczników, obejmujących poziomy A1 (części pierwsza i druga) i A2 (części trzecia i czwarta) zgodnie z ESOKJ. Każda część serii Clan 7 składa się z podręcznika wraz z...
Podręcznik zgodny z Reformą 2017 r., do nowej podstawy programowej dedykowany do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji TG.16. Organizacja żywienia i...