Słodko, zdrowo i z kilku komponentów Marzysz o perfekcyjnej sylwetce, lecz nie wyobrażasz sobie życia bez słodyczy$3125 Sądzisz, że nie da się schudnąć, nie rezygnując z ulubionych deserów$3126 A...
Podręcznik "English for Business Professionals" ma charakter wielowymiarowy i umożliwia przyswajanie terminologii specjalistycznej w kontekście różnych dziedzin biznesu. Zawarty w nim...
Publikacja stanowi kompleksowe opracowanie do nauki i powtórki przed egzaminem. W książce zostały zawarte najważniejsze zagadnienia z powszechnej historii państwa i prawa. Szybkie zapamiętywanie...
wyjątkowy poradnik, który być może przekona Cię, iż nie warto się zniechęcać i powrócić na ścieżkę wiary. Zobacz, o czym nie pamiętasz przy każdym swym zawahaniu."Jak poruszyć niebo? 44 potężne...
Publikacja stanowi kompleksowe opracowanie do nauki i powtórki przed egzaminem. W książce zostały zawarte najważniejsze zagadnienia z zakresu prawa medycznego.prędkie zapamiętywanie informacji...
Podręcznik Business English powstał z myślą o tych, którzy należycie znają język angielski ogólny i pragną powiększyć swoje umiejętności w zakresie języka biznesowego. Poszczególne moduły...
Podręcznik asygnowany dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik technologii żywności w technikach i szkołach policealnych. Podręcznik asygnowany dla uczniów szkół kształcących w zawodzie...
W poradniku autorka prezentuje problemy, które mogą być przeoczone, a są ważne dla ogólnego rozwoju dziecka, nad wyraz dla rozwoju jego mowy. Wyjaśnia i informuje, kiedy rodzice powinni szukać...
Podręcznik do nowej podstawy programowej dedykowany do nauki zawodu technik obsługi turystycznej. Dopuszczony do wykorzystywania szkolnego. Rok dopuszczenia MEN: 2014. Autorzy: A. Swastek, D....
Żywienie i usługi gastronomiczne. Cz. V. Działalność gospodarcza w gastronomii jest podręcznikiem dedykowanym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług...
Zbiór zadań przeznaczony dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji TG.12. Planowanie i realizacja usług w recepcji. Posiada 5 zestawów, w skład których wchodzą testy i zadania...
Zbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to nowoczesny pakiet zadań przygotowujący ucznia technikum lub słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług...
PODSTAWA PROGRAMOWA 2019 r. Zbiór dedykowany dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji HGT.03. "Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie". Mieści 5 zestawów....
Podręcznik do nowej podstawy programowej dedykowany do nauki zawodu technik obsługi turystycznej w zakresie kwalifikacji T.13. Planowanie i realizacja imprez i usług turystycznych.Autorzy: Beata...
Żywienie i usługi gastronomiczne Cz. VI Zasady żywienia jest podręcznikiem asygnowanym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w...
Zbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to innowacyjny komplet zadań przygotowujący ucznia technikum albo słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług...
Kurs składa się z czterech podręczników, obejmujących poziomy A1 (części pierwsza i druga) i A2 (części trzecia i czwarta) zgodnie z ESOKJ. Każda część linii Clan 7 składa się z podręcznika,...
Kurs składa się z czterech podręczników, obejmujących stopnie A1 (części pierwsza i druga) i A2 (części trzecia i czwarta) zgodnie z ESOKJ. Każda część linii Clan 7 składa się z podręcznika wraz z...
Podręcznik zgodny z Reformą 2017 r., do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji TG.16. Organizacja żywienia i...
Materiał dedykowany jest do ćwiczeń poprawnej wymowy samogłosek ustnych a, o, u, e, i, y, a także nosowych ą, ę w sylabach, wyrazach dźwiękonaśladowczych, wyrazach, wyrażeniach i zdaniach. Materiał...
Materiał dedykowany jest do utrwalania w układach opozycyjnych głosek po wcześniejszym wyćwiczeniu ich artykulacji w izolacji, sylabach, wyrazach i zdaniach. Opozycje głosek...
Drodzy Czytelnicy,oddajemy w Wasze ręce zbiór scenariuszy, które wykorzystywałyśmy podczas zajęć logopedycznych prowadzonych w przedszkolach i w poradni psychologiczno-pedagogicznej.Scenariusze...
"Realizacja usług w recepcji" jest wydanym w dwóch częściach podręcznikiem asygnowanym dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik hotelarstwa. Publikacja została przygotowana zgodnie...