Podręcznik przeznaczony dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik technice żywności w technikach i szkołach policealnych. Podręcznik dedykowany dla uczniów szkół kształcących w zawodzie...
Podręcznik do nowej podstawy programowej dedykowany do nauki zawodu technik obsługi turystycznej. Dopuszczony do wykorzystywania szkolnego. Rok dopuszczenia MEN: 2014. Autorzy: A. Swastek, D....
Żywienie i usługi gastronomiczne. Cz. V. Działalność gospodarcza w gastronomii jest podręcznikiem dedykowanym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług...
Książka Arteterapia. Scenariusze zajęć z linii: Terapia Pedagogiczna. Warsztaty i Scenariusze Zajęć dedykowana jest dla nauczycieli, pedagogów i innych osób zainteresowanych oddziaływaniem sztuki,...
linia repetytoriów „OldSchool" to efektywna pomoc w przygotowaniach do matury. Umożliwia przypomnienie najważniejszych zagadnień i powtórzenie wiadomości.idealnym sposobem na oswojenie się z...
świeże wydanie repetytorium z kolekcji "OldSchool - stara dobra szkoła" asygnowane jest dla uczniów ostatniej klasy szkoły podstawowej. Zawiera przykładowe arkusze egzaminacyjne z polskiego...
Zbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to progresywny zestaw zadań przygotowujący ucznia technikum albo słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług...
Zbiór zadań dedykowany dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji TG.12. Planowanie i realizacja usług w recepcji. Mieści 5 zestawów, w skład których wchodzą testy i zadania...
"Język polski. Arkusze maturalne to najnowsza publikacja z kolekcji lubianych repetytoriów OldSchool. Dedykowana jest dla maturzystów, a także wszystkich uczniów szkół średnich, którzy...
PODSTAWA PROGRAMOWA 2019 r. Zbiór przeznaczony dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji HGT.03. "Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie". Zawiera 5 zestawów....
Podręcznik do nowej podstawy programowej asygnowany do nauki zawodu technik obsługi turystycznej w zakresie kwalifikacji T.13. Planowanie i realizacja imprez i usług turystycznych.Autorzy: Beata...
Żywienie i usługi gastronomiczne Cz. VI Zasady żywienia jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w...
Zbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to innowacyjny komplet zadań przygotowujący ucznia technikum albo słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług...
kolekcja repetytoriów językowych Wydawnictwa Lingo dedykowana jest dla wszystkich uczących się języka angielskiego, a zwłaszcza uczniów, studentów, maturzystów i osób przygotowujących się do...
Podręcznik zgodny z Reformą 2017 r., do nowej podstawy programowej dedykowany do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji TG.16. Organizacja żywienia i...
Tom 1:ilość stron: 600liczba zadań / poleceń: 1513Zakres materiału:Komórka (budowa komórki, komponenty chemiczne komórki, podziały komórkowe, transport komórkowy),Bakterie i wirusy,Protisty,Grzyby...
Tom 4:ilość stron: 547ilość zadań / poleceń: 1554Zakres materiału:Genetyka (genetyka konwencjonalna, ekspresja genów i jej regulacja, zmienność, mutacje i choroby genetyczne, krzyżówki i rodowody,...
Tom 3:liczba stron: 649liczba zadań / poleceń: 1953Zakres materiału:Anatomia i fizjologia człowieka (skóra i tkanki zwierzęce, układ ruchu, układ pokarmowy, układ oddechowy, układ krwionośny, układ...
"Język polski dla szóstoklasisty. Ćwiczenia" to wydajna pomoc w nauce dla każdego ucznia przygotowującego się do klasówki, testu czy sprawdzianu. Należy do znanej serii repetytoriów...
Jeśli nie wiesz, jak wziąć się do powtórki z angielskiej gramatyki i wertujesz przeróżne repetytoria, bo nie możesz znaleźć w jednym miejscu wszystkich koniecznych ćwiczeń - sięgnij po MEGATEST...
"Język polski. Repetytorium maturzysty" z serii OldSchool to nadzwyczajna pomoc dla wszelkich uczniów szkół przeciętnych, którzy potrzebują powtórki z języka polskiego. Dzięki niej prędko i...
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji T.6. Sporządzanie potraw i napojów.Dopuszczony do...