Biblioteczka Opracowań to linia wydawnicza przedstawiająca omówienia problemowe lektur szkolnych, adresowane do uczniów i nauczycieli szkół średnich i podstawowych. Ulepszone zrozumienie utworów...
Biblioteczka Opracowań to kolekcja wydawnicza prezentująca omówienia problemowe lektur szkolnych, adresowane do uczniów i nauczycieli szkół średnich i podstawowych. Udoskonalone zrozumienie utworów...
Biblioteczka Opracowań to seria wydawnicza ukazująca omówienia problemowe lektur szkolnych, adresowane do uczniów i nauczycieli szkół przeciętnych i podstawowych. Lepsze zrozumienie utworów...
Biblioteczka Opracowań to linia wydawnicza demonstrująca omówienia problemowe lektur szkolnych, adresowane do uczniów i nauczycieli szkół przeciętnych i podstawowych. Ulepszone zrozumienie utworów...
Biblioteczka Opracowań to kolekcja wydawnicza demonstrująca omówienia problemowe lektur szkolnych, adresowane do uczniów i nauczycieli szkół średnich i podstawowych. Udoskonalone zrozumienie...
Biblioteczka Opracowań to linia wydawnicza demonstrująca omówienia problemowe lektur szkolnych, adresowane do uczniów i nauczycieli szkół średnich i podstawowych. Lepsze zrozumienie utworów...
Biblioteczka Opracowań to seria wydawnicza demonstrująca omówienia problemowe lektur szkolnych, adresowane do uczniów i nauczycieli szkół przeciętnych i podstawowych. Ulepszone zrozumienie utworów...
Biblioteczka Opracowań to seria wydawnicza pokazująca omówienia problemowe lektur szkolnych, adresowane do uczniów i nauczycieli szkół średnich i podstawowych. Udoskonalone zrozumienie utworów...
Wydanie 2007 oprawa miękka format 11,5 x 16,5 cm Biblioteczka opracowań to linia wydawnicza pokazująca omówienia problemowe lektur szkolnych adresowane do uczniów i nauczycieli szkół średnich i...
Podręcznik przeznaczony dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik technice żywności w technikach i szkołach policealnych. Podręcznik dedykowany dla uczniów szkół kształcących w zawodzie...
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauki zawodu technik obsługi turystycznej. Dopuszczony do wykorzystywania szkolnego. Rok dopuszczenia MEN: 2014. Autorzy: A. Swastek, D....
Wydanie 2006 oprawa miękka format 11 x 16 cm Biblioteczka opracowań to seria wydawnicza prezentująca omówienia problemowe lektur szkolnych adresowane do uczniów i nauczycieli szkół średnich i...
Żywienie i usługi gastronomiczne. Cz. V. Działalność gospodarcza w gastronomii jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług...
Biblioteczka Opracowań to seria wydawnicza ukazująca omówienia problemowe lektur szkolnych, adresowane do uczniów i nauczycieli szkół przeciętnych i podstawowych. Lepsze zrozumienie utworów...
linia repetytoriów „OldSchool" to sprawna pomoc w przygotowaniach do matury. Pozwala na przypomnienie najważniejszych zagadnień i powtórzenie wiadomości.rewelacyjnym sposobem na oswojenie się z...
Zbiór zadań przeznaczony dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji TG.12. Planowanie i realizacja usług w recepcji. Mieści 5 zestawów, w skład których wchodzą testy i zadania...
Zbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to innowacyjny pakiet zadań przygotowujący ucznia technikum albo słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług...
"Język polski. Arkusze maturalne to najnowsza publikacja z kolekcji lubianych repetytoriów OldSchool. Przeznaczona jest dla maturzystów oraz wszelkich uczniów szkół średnich, którzy...
Biblioteczka Opracowań to linia wydawnicza przedstawiająca omówienia problemowe lektur szkolnych, adresowane do uczniów i nauczycieli szkół średnich i podstawowych. Ulepszone zrozumienie utworów...
PODSTAWA PROGRAMOWA 2019 r. Zbiór asygnowany dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji HGT.03. "Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie". Zawiera 5 zestawów....
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauki zawodu technik obsługi turystycznej w zakresie kwalifikacji T.13. Planowanie i realizacja imprez i usług turystycznych.Autorzy: Beata...
Biblioteczka Opracowań to linia wydawnicza prezentująca omówienia problemowe lektur szkolnych, adresowane do uczniów i nauczycieli szkół przeciętnych i podstawowych. Udoskonalone zrozumienie...
Żywienie i usługi gastronomiczne Cz. VI Zasady żywienia jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w...
Biblioteczka Opracowań to kolekcja wydawnicza pokazująca omówienia problemowe lektur szkolnych, adresowane do uczniów i nauczycieli szkół średnich i podstawowych. Lepsze zrozumienie utworów...