Biblioteczka Opracowań to linia wydawnicza ukazująca omówienia problemowe lektur szkolnych, adresowane do uczniów i nauczycieli szkół przeciętnych i podstawowych. Ulepszone zrozumienie utworów...
Biblioteczka Opracowań to kolekcja wydawnicza prezentująca omówienia problemowe lektur szkolnych, adresowane do uczniów i nauczycieli szkół średnich i podstawowych. Ulepszone zrozumienie utworów...
Podręcznik przeznaczony dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik technice żywności w technikach i szkołach policealnych. Podręcznik przeznaczony dla uczniów szkół kształcących w zawodzie...
New English Adventure 2. Zeszyt ćwiczeń. Wydanie powiększone.New English Adventure to kurs do nauki języka angielskiego w pełni odpowiadający na potrzeby rozwojowe uczniów w klasach 1-3 nowej...
New English Adventure 1 to zeszyt ćwiczeń przypasowany do realizacji materiału wg. Nowej podstawy programowej. Posiada najróżniejsze ćwiczenia z użyciem technik multisensorycznych, rymowanki,...
Focus Second Edition 4. Workbook + Kompendium maturalne + kod (Interactive Workbook) Focus 4 Second Edition zeszyt ćwiczeń to nowa edycja wytwarzana dla liceów i techników poprzez...
Żywienie i usługi gastronomiczne. Cz. V. Działalność gospodarcza w gastronomii jest podręcznikiem asygnowanym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług...
2-częściowe wydanie Repetytorium dla szkoły podstawowej powstało w odpowiedzi na wymogi nauczycieli i uczniów, którzy potrzebują kompleksowego, efektywnego i systematycznego przygotowania do...
NOWOŚĆ 2020/2021 - wydania powiększone zeszytów ćwiczeń do stopni A1, A2+, B1. - Czwartoklasiści w NOWYM banku EXTRA PRACTICE na końcu zeszytu ćwiczeń znajdą zadania gramatyczne oraz dodatkowe,...
Zbiór zadań dedykowany dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji TG.12. Planowanie i realizacja usług w recepcji. Posiada 5 zestawów, w skład których wchodzą testy i zadania użyteczne,...
Zbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to nowoczesny komplet zadań przygotowujący ucznia technikum lub słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług...
New English Adventure 3. Zeszyt ćwiczeń, wydanie rozszerzone. New English Adventure to kurs do nauki języka angielskiego w pełni odpowiadający na zapotrzebowania rozwojowe uczniów w klasach 1-3...
2-częściowe wydanie Repetytorium dla szkoły podstawowej powstało w odpowiedzi na wymagania nauczycieli i uczniów, którzy potrzebują kompleksowego, skutecznego i systematycznego przygotowania do...
Biblioteczka Opracowań to linia wydawnicza pokazująca omówienia problemowe lektur szkolnych, adresowane do uczniów i nauczycieli szkół średnich i podstawowych. Ulepszone zrozumienie utworów...
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauki zawodu technik obsługi turystycznej w zakresie kwalifikacji T.13. Planowanie i realizacja imprez i usług turystycznych.Autorzy: Beata...
Focus 4 Second Edition podręcznik to nowa edycja dla liceów i techników nad wyraz korzystnej i sprawdzonej serii Matura Focus. Podręcznik i ćwiczenia będą przystępny w sprzedaży od 2020r. W każdym...
Żywienie i usługi gastronomiczne Cz. VI Zasady żywienia jest podręcznikiem dedykowanym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w...
Biblioteczka Opracowań to seria wydawnicza prezentująca omówienia problemowe lektur szkolnych, adresowane do uczniów i nauczycieli szkół średnich i podstawowych. Udoskonalone zrozumienie utworów...
Biblioteczka Opracowań to seria wydawnicza demonstrująca omówienia problemowe lektur szkolnych, adresowane do uczniów i nauczycieli szkół przeciętnych i podstawowych. Ulepszone zrozumienie utworów...
Zbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to innowacyjny komplet zadań przygotowujący ucznia technikum albo słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług...
NOWOŚĆ 2020/2021 - wydania rozszerzone zeszytów ćwiczeń do poziomów A1, A2+, B1. - Czwartoklasiści w NOWYM banku EXTRA PRACTICE na końcu zeszytu ćwiczeń znajdą zadania gramatyczne, a także...
Podręcznik zgodny z Reformą 2017 r., do nowej podstawy programowej dedykowany do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji TG.16. Organizacja żywienia i...
Biblioteczka Opracowań to linia wydawnicza demonstrująca omówienia problemowe lektur szkolnych, adresowane do uczniów i nauczycieli szkół przeciętnych i podstawowych. Ulepszone zrozumienie utworów...