Informatycy i programiści należą aktualnie do najszczególniej poszukiwanych specjalistów. Dlatego tytuł, który uzyskuje się po szkole przeciętnej, nie stanowi jedynie świadectwa ukończenia pewnego...
najistotniej aktualny podręcznik do nauki zawodu technik ekonomista na rynku według stanu prawnego na dzień 1 lipca 2016 roku. Ta wiedza się opłaca! Ekonomista to zawód powszechny w gospodarce...
Informatycy i programiści należą obecnie do najszczególniej poszukiwanych specjalistów. Dlatego tytuł, który uzyskuje się po szkole przeciętnej, nie stanowi jedynie świadectwa ukończenia pewnego...
Jak należycie jest wiedzieć i umieć!Człowiek uczy się całe życie. Najpierw, we wczesnym dzieciństwie, opanowuje trudną sztukę chodzenia i komunikacji z innymi oraz uczy się, co jest bezpieczne, a...
"Jak korzystnie jest wiedzieć i umieć!Na początku nic nie jest proste. Mówienie, chodzenie, kopanie piłki, jazda na rowerze ― każdy z nas musiał się tego nauczyć. Słowo za słowem, krok po...
Namiętność aż do utraty tchu. Niebezpieczna i pełna intryg codzienność. Rodzina, która rani Cię najbardziej. Po nieodgadnionym wypadku November przeprowadza się z Nowego Jorku, ucieka przed...
Technik informatyk to nie tylko tytuł uzyskany po ukończeniu szkoły przeciętnej, lecz i zawód będący przepustką do kariery. Dzięki solidnej podstawie teoretycznej i na bieżąco wprowadzanym...
Informatycy i programiści należą obecnie do najmocniej poszukiwanych specjalistów. Stąd tytuł, który uzyskuje się po szkole średniej, nie stanowi jedynie świadectwa ukończenia pewnego etapu...
Informatycy należą aktualnie do najistotniej poszukiwanych specjalistów. Dlatego tytuł, który uzyskuje się w szkole średniej, nie stanowi jedynie świadectwa ukończenia pewnego etapu edukacji....
Informatycy należą obecnie do najmocniej poszukiwanych specjalistów. Dlatego tytuł, który uzyskuje się w szkole przeciętnej, nie stanowi jedynie świadectwa ukończenia pewnego etapu edukacji....
Podręcznik przeznaczony dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik technologii żywności w technikach i szkołach policealnych. Podręcznik przeznaczony dla uczniów szkół kształcących w...
Podstawowymi maszynami najpowszechniej spotykanymi i używanymi w procesach palowania są palownice i kafary. W związku z tym maszyny te są tematem niniejszej publikacji. Adresatami książki mogą być...
Podręcznik do nowej podstawy programowej asygnowany do nauki zawodu technik obsługi turystycznej. Dopuszczony do wykorzystywania szkolnego. Rok dopuszczenia MEN: 2014. Autorzy: A. Swastek, D....
W książce w sposób ogólny omówiono tradycyjne i odnawialne źródła ciepła w aspekcie ekonomii, wydajności energetycznej i ekologii. Przekazano także przykład wykonania i wykorzystania audytu...
Żywienie i usługi gastronomiczne. Cz. V. Działalność gospodarcza w gastronomii jest podręcznikiem asygnowanym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług...
Zbiór zadań asygnowany dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji TG.12. Planowanie i realizacja usług w recepcji. Mieści 5 zestawów, w skład których wchodzą testy i zadania...
Zbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to innowacyjny komplet zadań przygotowujący ucznia technikum lub słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług...
Z niniejszej książki dowiesz się, w jaki sposób prostymi środkami zaktywizować punkty serca - to znikome elektrownie, dzięki którym wykorzystasz wewnętrzne pole mocy. Aktywacja punktu serca...
PODSTAWA PROGRAMOWA 2019 r. Zbiór asygnowany dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji HGT.03. "Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie". Zawiera 5 zestawów....
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauki zawodu technik obsługi turystycznej w zakresie kwalifikacji T.13. Planowanie i realizacja imprez i usług turystycznych.Autorzy: Beata...
Żywienie i usługi gastronomiczne Cz. VI Zasady żywienia jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w...
Zbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to nowoczesny zestaw zadań przygotowujący ucznia technikum lub słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług...
Podręcznik zgodny z Reformą 2017 r., do nowej podstawy programowej dedykowany do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji TG.16. Organizacja żywienia i...