Drodzy Rodzice, pisanie literek i cyferek, a także realizowanie działań matematycznych to niełatwa sztuka i wymaga ćwiczeń. A jak wiadomo, ćwiczenie czyni mistrza. Oddajemy do Waszych dłoni serię,...
Drodzy Rodzice, pisanie literek i cyferek, a także wykonywanie działań matematycznych to niełatwa sztuka i wymaga ćwiczeń. A jak wiadomo, ćwiczenie czyni mistrza. Oddajemy do Waszych dłoni serię,...
Książeczki edukacyjne z naklejkami. Brokat na okładce i naklejkach.Autorzy: praca zbiorowaEAN: 9788377404263Format: 21x28 cmliczba stron: 8ISBN: 9788377404263Oprawa: broszurowaRok wydania:...
Napisani,,ku pokrzepieniu serc",,Krzyżacy" Henryka Sienkiewicza to jedna z najważniejszych polskich powieści. Na tle autentycznych wydarzeń historycznych z przełomu XIV i XV wieku autor...
W poradniku autorka demonstruje problemy, które mogą być przeoczone, a są ważne dla ogólnego rozwoju dziecka, istotnie dla rozwoju jego mowy. Wyjaśnia i zawiadamia, kiedy rodzice powinni szukać...
Podręcznik przeznaczony dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik technologii żywności w technikach i szkołach policealnych. Podręcznik dedykowany dla uczniów szkół kształcących w zawodzie...
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauki zawodu technik obsługi turystycznej. Dopuszczony do stosowania szkolnego. Rok dopuszczenia MEN: 2014. Autorzy: A. Swastek, D....
Żywienie i usługi gastronomiczne. Cz. V. Działalność gospodarcza w gastronomii jest podręcznikiem dedykowanym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług...
Zbiór zadań asygnowany dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji TG.12. Planowanie i realizacja usług w recepcji. Mieści 5 zestawów, w skład których wchodzą testy i zadania użyteczne,...
Zbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to progresywny zestaw zadań przygotowujący ucznia technikum lub słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług...
PODSTAWA PROGRAMOWA 2019 r. Zbiór asygnowany dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji HGT.03. "Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie". Zawiera 5 zestawów....
Podręcznik do nowej podstawy programowej dedykowany do nauki zawodu technik obsługi turystycznej w zakresie kwalifikacji T.13. Planowanie i realizacja imprez i usług turystycznych.Autorzy: Beata...
Żywienie i usługi gastronomiczne Cz. VI Zasady żywienia jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w...
Zbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to nowoczesny zestaw zadań przygotowujący ucznia technikum lub słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług...
Dokumentacja hotelowa do kwalifikacji HGT.03. Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie to postępowe, kolorowe, dobrane do najnowszej podstawy programowej ćwiczenia, które zawierają...
Podręcznik zgodny z Reformą 2017 r., do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji TG.16. Organizacja żywienia i...
Materiał dedykowany jest do ćwiczeń prawidłowej wymowy samogłosek ustnych a, o, u, e, i, y oraz nosowych ą, ę w sylabach, wyrazach dźwiękonaśladowczych, wyrazach, wyrażeniach i zdaniach. Materiał...
Pisanie literek, odkrywanie nowych słów i wykonywanie działań matematycznych może być wyśmienitą zabawą. Dzięki użyciu ścieralnego pisaka dziecko będzie ćwiczyło pisanie i doskonaliło swoje...
Materiał dedykowany jest do utrwalania w układach opozycyjnych głosek po wcześniejszym wyćwiczeniu ich artykulacji w izolacji, sylabach, wyrazach i zdaniach. Opozycje głosek...
Drodzy Czytelnicy,oddajemy w Wasze ręce zbiór scenariuszy, które wykorzystywałyśmy podczas zajęć logopedycznych prowadzonych w przedszkolach i w poradni psychologiczno-pedagogicznej.Scenariusze...
Ćwiczenia uzupełniające do matematyki dla siedmiolatków i ośmiolatków. Opracowanie zgodne z aktualną podstawą programową.Ćwiczenia te mogą być używane w szkole i w domu jako zadania dodatkowe,...
Książka dostępna w wersji papierowej i elektronicznej e-book.Ćwiczenia te mogą być użytkowane w szkole i w domu jako zadania uzupełniające, sprawdzające lub domowe. Obejmują zakres umiejętności i...
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji T.6. Sporządzanie potraw i napojów.Dopuszczony do...
"Realizacja usług w recepcji" jest wydanym w dwóch częściach podręcznikiem asygnowanym dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik hotelarstwa. Publikacja została przygotowana zgodnie...