Podręcznik przeznaczony dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik technice żywności w technikach i szkołach policealnych. Podręcznik dedykowany dla uczniów szkół kształcących w zawodzie...
New English Adventure 2. Zeszyt ćwiczeń. Wydanie powiększone.New English Adventure to kurs do nauki języka angielskiego w pełni odpowiadający na potrzeby rozwojowe uczniów w klasach 1-3 nowej...
Focus Second Edition to nowa edycja bestsellerowej serii Matura Focus, wytwarzana na bazie podstawy programowej dla liceów i techników obowiązującej od września 2019. Zapewnia całkowitą realizację...
Focus Second Edition 4. Workbook + Kompendium maturalne + kod (Interactive Workbook) Focus 4 Second Edition zeszyt ćwiczeń to nowa edycja wytwarzana dla liceów i techników poprzez...
New English Adventure 1 to zeszyt ćwiczeń dostosowany do realizacji materiału wg. Nowej podstawy programowej. Zawiera najróżniejsze ćwiczenia z użyciem technik multisensorycznych, rymowanki,...
Podręcznik do nowej podstawy programowej dedykowany do nauki zawodu technik obsługi turystycznej. Dopuszczony do użytkowania szkolnego. Rok dopuszczenia MEN: 2014. Autorzy: A. Swastek, D....
Żywienie i usługi gastronomiczne. Cz. V. Działalność gospodarcza w gastronomii jest podręcznikiem dedykowanym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług...
2-częściowe wydanie Repetytorium dla szkoły podstawowej powstało w odpowiedzi na wymogi nauczycieli i uczniów, którzy potrzebują kompleksowego, efektywnego i systematycznego przygotowania do...
NOWOŚĆ 2020/2021 – wydania powiększone zeszytów ćwiczeń do stopni A1, A2+, B1. - Czwartoklasiści w NOWYM banku EXTRA PRACTICE na końcu zeszytu ćwiczeń znajdą zadania gramatyczne i dopełniające,...
NOWOŚĆ 2020/2021 - wydania rozszerzone zeszytów ćwiczeń do stopni A1, A2+, B1. - Czwartoklasiści w NOWYM banku EXTRA PRACTICE na końcu zeszytu ćwiczeń znajdą zadania gramatyczne, a także...
Infos aktuell 3. Język Niemiecki. Książka Nauczyciela. Liceum i Technikum.Infos Aktuell 3 to kolejna część czteropoziomowego kursu języka niemieckiego dedykowanego dla uczniów liceów i techników,...
Zbiór zadań dedykowany dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji TG.12. Planowanie i realizacja usług w recepcji. Gromadzi 5 zestawów, w skład których wchodzą testy i zadania...
Zbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to postępowy pakiet zadań przygotowujący ucznia technikum albo słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług...
PODSTAWA PROGRAMOWA 2019 r. Zbiór asygnowany dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji HGT.03. "Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie". Gromadzi 5 zestawów....
New English Adventure 3. Zeszyt ćwiczeń, wydanie zwiększone. New English Adventure to kurs do nauki języka angielskiego w pełni odpowiadający na zapotrzebowania rozwojowe uczniów w klasach 1-3...
2-częściowe wydanie Repetytorium dla szkoły podstawowej powstało w odpowiedzi na wymogi nauczycieli i uczniów, którzy potrzebują kompleksowego, produktywnego i systematycznego przygotowania do...
Podręcznik do nowej podstawy programowej asygnowany do nauki zawodu technik obsługi turystycznej w zakresie kwalifikacji T.13. Planowanie i realizacja imprez i usług turystycznych.Autorzy: Beata...
Focus 4 Second Edition podręcznik to nowa edycja dla liceów i techników nad wyraz prawidłowej i sprawdzonej serii Matura Focus. Podręcznik i ćwiczenia będą dostępny w sprzedaży od 2020r. W każdym...
Żywienie i usługi gastronomiczne Cz. VI Zasady żywienia jest podręcznikiem dedykowanym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w...
Zbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to progresywny zestaw zadań przygotowujący ucznia technikum lub słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług...
NOWOŚĆ 2020/2021 - wydania zwiększone zeszytów ćwiczeń do poziomów A1, A2+, B1. - Czwartoklasiści w NOWYM banku EXTRA PRACTICE na końcu zeszytu ćwiczeń znajdą zadania gramatyczne i...
Wydanie uaktualnione do matury 2015 - My Matura Success - pozwala sprawnie przygotować się do nowego formatu egzaminu. W związku ze zmianami w egzaminie maturalnym obowiązującym od 2015 roku,...
Dokumentacja hotelowa do kwalifikacji HGT.03. Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie to postępowe, kolorowe, dobrane do najnowszej podstawy programowej ćwiczenia, które zawierają...
Podręcznik zgodny z Reformą 2017 r., do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji TG.16. Organizacja żywienia i...