Vademecum maturalne z języka angielskiego Poziom podstawowy Kompleksowe i wydajne przygotowanie do egzaminu! Vademecum maturalne to zbiór materiałów opracowanych tak, żeby wydajnie i kompleksowo...
Czy dwupłatowiec ma śmigła$85 Co to jest bobslej$86 Gdzie w łodzi podwodnej znajduje się peryskop$87 100 pierwszych słówek to wyjątkowe kompendium wiedzy każdego malucha! Książeczki uczą nazywania...
Matematyka 6-9 lat. Zagadki obrazkowe to ilustrowana książeczka dla uczniów edukacji wczesnoszkolnej, z którą będą rozwijać myślenie logiczne, a także ćwiczyć rozwiązywanie prostych działań...
Angielski Testy gramatyczno-leksykalne dla przeciętnie nowoczesnych- współczesne, aktualne słownictwo i potoczne zwroty,- 200 zróżnicowanych ćwiczeń z kluczem odpowiedzi,- przygotowanie do matury i...
Jakie zwierzęta żyją na Antarktydzie, a jakie na Arktyce$1332 Gdzie mieszka żbik, a gdzie ośmiornica$1333 Gdzie rybitwa spotka renifera$1334 100 pierwszych słówek to wyjątkowe kompendium wiedzy...
Język kluczem do kraju to podręcznik dla obcokrajowców chcących gruntownie oraz wszechstronnie poznać język polski na najwyższych stopniach kompetencji językowej oraz lepiej poznać polską kulturę i...
Podręcznik asygnowany dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik technologii żywności w technikach i szkołach policealnych. Podręcznik dedykowany dla uczniów szkół kształcących w zawodzie...
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauki zawodu technik obsługi turystycznej. Dopuszczony do wykorzystywania szkolnego. Rok dopuszczenia MEN: 2014. Autorzy: A. Swastek, D....
Żywienie i usługi gastronomiczne. Cz. V. Działalność gospodarcza w gastronomii jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług...
Nowy, interesujący podręcznik dla uczniów szkół ponadgimnazjalnych i dorosłych inicjujących naukę języka francuskiego. Autorzy wykorzystali przy pracy nad nowym podręcznikiem mocne strony...
Zbiór zadań asygnowany dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji TG.12. Planowanie i realizacja usług w recepcji. Mieści 5 zestawów, w skład których wchodzą testy i zadania...
Zbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to innowacyjny pakiet zadań przygotowujący ucznia technikum lub słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług...
PODSTAWA PROGRAMOWA 2019 r. Zbiór dedykowany dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji HGT.03. "Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie". Zawiera 5 zestawów....
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauki zawodu technik obsługi turystycznej w zakresie kwalifikacji T.13. Planowanie i realizacja imprez i usług turystycznych.Autorzy: Beata...
Zupełnie nowe, odświeżone wydanie podręcznika, który zdobył uznanie nauczycieli i sympatię uczniów. Seria Nuevo Prisma w dostępny i zrozumiały sposób uczy m.in. Gramatyki i zagadnień leksykalnych....
Żywienie i usługi gastronomiczne Cz. VI Zasady żywienia jest podręcznikiem dedykowanym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w...
Zbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to progresywny komplet zadań przygotowujący ucznia technikum lub słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług...
Kurs języka włoskiego przeznaczony dla uczniów szkół ponadgimnazjalnych i osób dorosłych. Podręcznik zgodny z zasadami Europejskiego systemu opisu kształcenia językowego. Podręcznik Nuovo Progetto...
Dokumentacja hotelowa do kwalifikacji HGT.03. Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie to progresywne, kolorowe, dobrane do najnowszej podstawy programowej ćwiczenia, które zawierają...
Podręcznik zgodny z Reformą 2017 r., do nowej podstawy programowej asygnowany do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji TG.16. Organizacja żywienia i...
Das 'Libro del alumno' besteht aus 18 Lektionen und 6 repasos. Jede Lektion beginnt mit motivierenden und schnell umsetzbaren Aktivitäten, die auf die neuen Lerninhalte einstimmen wie z.B....
"Realizacja usług w recepcji" jest wydanym w dwóch częściach podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik hotelarstwa. Publikacja została przygotowana...
Podręcznik do nowej podstawy programowej dedykowany do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji T.6. Sporządzanie potraw i napojów.Dopuszczony do...
Ćwiczenia do linii Frecuencias, nowego kursu języka hiszpańskiego dla uczniów szkół ponadpodstawowych. Konkretne strony Frecuencias: komentarze gramatyczne w lekcji oraz aneks gramatyczny w języku...