Biblioteczka Opracowań to linia wydawnicza pokazująca omówienia problemowe lektur szkolnych, adresowane do uczniów i nauczycieli szkół średnich i podstawowych. Lepsze zrozumienie utworów...
Biblioteczka Opracowań to seria wydawnicza przedstawiająca omówienia problemowe lektur szkolnych, adresowane do uczniów i nauczycieli szkół przeciętnych i podstawowych. Ulepszone zrozumienie...
Biblioteczka Opracowań to kolekcja wydawnicza przedstawiająca omówienia problemowe lektur szkolnych, adresowane do uczniów i nauczycieli szkół przeciętnych i podstawowych. Udoskonalone zrozumienie...
Biblioteczka Opracowań to kolekcja wydawnicza prezentująca omówienia problemowe lektur szkolnych, adresowane do uczniów i nauczycieli szkół przeciętnych i podstawowych. Udoskonalone zrozumienie...
Biblioteczka Opracowań to kolekcja wydawnicza prezentująca omówienia problemowe lektur szkolnych, adresowane do uczniów i nauczycieli szkół przeciętnych i podstawowych. Ulepszone zrozumienie...
Biblioteczka Opracowań to kolekcja wydawnicza prezentująca omówienia problemowe lektur szkolnych, adresowane do uczniów i nauczycieli szkół przeciętnych i podstawowych. Udoskonalone zrozumienie...
Biblioteczka Opracowań to linia wydawnicza ukazująca omówienia problemowe lektur szkolnych, adresowane do uczniów i nauczycieli szkół średnich i podstawowych. Lepsze zrozumienie utworów...
Biblioteczka Opracowań to linia wydawnicza demonstrująca omówienia problemowe lektur szkolnych, adresowane do uczniów i nauczycieli szkół średnich i podstawowych. Lepsze zrozumienie utworów...
Biblioteczka Opracowań to seria wydawnicza przedstawiająca omówienia problemowe lektur szkolnych, adresowane do uczniów i nauczycieli szkół przeciętnych i podstawowych. Udoskonalone zrozumienie...
Spis Treści:- informacje biograficzne- Ocalony- Róża- Lament- Jak poprawnie- Drewno- Zostawcie nas- Kto jest poetą- Spadanie- Szkic do erotyku współczesnego- Moja poezja+ (drze się miękko)+...
Biblioteczka Opracowań to linia wydawnicza pokazująca omówienia problemowe lektur szkolnych, adresowane do uczniów i nauczycieli szkół średnich i podstawowych. Ulepszone zrozumienie utworów...
Biblioteczka Opracowań to linia wydawnicza prezentująca omówienia problemowe lektur szkolnych, adresowane do uczniów i nauczycieli szkół średnich i podstawowych. Lepsze zrozumienie utworów...
Wydanie 2008 oprawa miękka format 11,5 x 16,5 cm Biblioteczka opracowań to linia wydawnicza przedstawiająca omówienia problemowe lektur szkolnych adresowane do uczniów i nauczycieli szkół średnich...
Podręcznik przeznaczony dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik technologii żywności w technikach i szkołach policealnych. Podręcznik dedykowany dla uczniów szkół kształcących w zawodzie...
Biblioteczka Opracowań to linia wydawnicza demonstrująca omówienia problemowe lektur szkolnych, adresowane do uczniów i nauczycieli szkół przeciętnych i podstawowych. Udoskonalone zrozumienie...
Podręcznik do nowej podstawy programowej asygnowany do nauki zawodu technik obsługi turystycznej. Dopuszczony do stosowania szkolnego. Rok dopuszczenia MEN: 2014. Autorzy: A. Swastek, D....
Żywienie i usługi gastronomiczne. Cz. V. Działalność gospodarcza w gastronomii jest podręcznikiem asygnowanym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług...
Książka gromadzi 10 przykładowych arkuszy maturalnych z matematyki dla poziomu podstawowego. Każdy z nich jest zbudowany według zasad określonych w "Informatorze o egzaminie maturalnym z...
Zbiór zadań asygnowany dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji TG.12. Planowanie i realizacja usług w recepcji. Posiada 5 zestawów, w skład których wchodzą testy i zadania...
Zbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to postępowy pakiet zadań przygotowujący ucznia technikum lub słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług...
Od roku 2015 wszyscy licealiści będą zdawali obowiązkowy egzamin maturalny według nowej podstawy programowej.W książce znajdzieszopis egzaminu maturalnego z matematykipodstawę programową do liceum...
PODSTAWA PROGRAMOWA 2019 r. Zbiór dedykowany dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji HGT.03. "Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie". Zawiera 5 zestawów....
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauki zawodu technik obsługi turystycznej w zakresie kwalifikacji T.13. Planowanie i realizacja imprez i usług turystycznych.Autorzy: Beata...
Żywienie i usługi gastronomiczne Cz. VI Zasady żywienia jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w...