Effekt 5. Język niemiecki. Liceum i technikum. Podręcznik z nagraniami cykl podręczników Effekt jest dedykowany dla uczniów kontynuujących naukę języka niemieckiego ją po szkole podstawowej. Jest w...
"Podręcznik Chemia 4 do liceum i technikum" został opracowany z myślą o uczniach realizujących program chemii w zakresie zwiększonym i planujących studiować kierunki przyrodnicze, medyczne...
Podręcznik asygnowany dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik technice żywności w technikach i szkołach policealnych. Podręcznik asygnowany dla uczniów szkół kształcących w zawodzie...
"Kak raz" to linia podręczników nad wyraz poprawnie uznana przez nauczycieli. "Nowyj Kak raz 1" ma wszystkie atuty kolekcji "Kak raz", a w dodatku mieści materiał dobrany do...
ffekt to kolekcja podręczników nad wyraz prawidłowo oceniona poprzez nauczycieli. Effect Neu ma wszystkie atuty serii Effect, a dodatkowo materiał został dobrany do wymogów nowej formuły egzaminu...
Zeszyt ćwiczeń dopasowany jest do umiejętności uczniów klasy 8. Gromadzi zadania przystępne i o średnim stopniu trudności, które umożliwiają zrozumienie podstawowych zależności, wyćwiczenie nowych...
Zbiór zadań Chemia. Klasa 3. Zakres podstawowy i rozszerzony jest adresowany do wszystkich uczniów poznających chemię równocześnie w zakresie podstawowym, jak i planujących zdawać egzamin maturalny...
Zbiór zadań jest adresowany do wszystkim do uczniów uczących się chemii, jednocześnie tych poznających chemię w zakresiepodstawowym, jak i tych, którzy planują zdawać egzamin maturalny z chemii i...
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauki zawodu technik obsługi turystycznej. Dopuszczony do użytku szkolnego. Rok dopuszczenia MEN: 2014. Autorzy: A. Swastek, D....
Podręcznik Fizyka 4. Liceum i technikum gromadzi wszystkie treści, których znajomość obowiązuje w trakcie matury z fizyki. Podręcznik, przygotowany poprzez zespół doświadczonych autorów –...
Podręcznik Fizyka 1, dzięki któremu uczniowie będą potrafili obserwować zjawiska fizyczne i wskazywać wykorzystanie fizyki w życiu rutynowym. Podręcznik obejmuje następujące działy: Kinematyka,...
dobór najpopularniejszych dzieł Williama Szekspira - Romeo i Julii, Hamleta oraz Makbeta to pozycja rekomendowana nie tylko dla zwolenników doskonałego dramatopisarza,dodatkowo dla każdego ucznia....
Żywienie i usługi gastronomiczne. Cz. V. Działalność gospodarcza w gastronomii jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług...
Effekt Neu 1. Język niemiecki. Liceum i technikum. Zeszyt ćwiczeń! Nowa edycja 2022-2024 Nowa seria podręczników i ćwiczeń Effekt Neu jest dedykowana do języka niemieckiego dla uczniów liceum i...
Nowyj Kak raz 1. Język rosyjski. Liceum i Technikum. Zeszyt ćwiczeń. Nowa edycja 2022-2024 Zeszyt ćwiczeń Nowyj Kak raz 1. Język rosyjski. Liceum i Technikum. Nowa edycja 2022-2024 Kak raz należy...
Zbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to nowoczesny komplet zadań przygotowujący ucznia technikum albo słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług...
Zbiór zadań przeznaczony dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji TG.12. Planowanie i realizacja usług w recepcji. Gromadzi 5 zestawów, w skład których wchodzą testy i zadania...
Matematyka dla obfitych i niewielkich Niniejsza broszura asygnowana jest dla uczniów szkół podstawowych. Wśród tematów poruszanych w niniejszej broszurze można wyodrębnić zadania tekstowe logiczne...
PODSTAWA PROGRAMOWA 2019 r. Zbiór dedykowany dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji HGT.03. "Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie". Posiada 5 zestawów....
Podręcznik do nowej podstawy programowej asygnowany do nauki zawodu technik obsługi turystycznej w zakresie kwalifikacji T.13. Planowanie i realizacja imprez i usług turystycznych.Autorzy: Beata...
Zeszyt ćwiczeń jest ściśle skorelowany z podręcznikiem Matematyka. Podręcznik. Szkoła podstawowa. Klasa 7.Publikacja jest dobrana do umiejętności uczniów klasy 7. Mieści zadania przystępne i o...
Żywienie i usługi gastronomiczne Cz. VI Zasady żywienia jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w...
Gotowe wypracowania z historii dla szkół przeciętnychCzęść trzeciaISBN: 8387851213Kod paskowy: 9788387851217Autorzy: Kwatkiewicz PiotrRok wydania: 2000Kod wydawcy: 30167Miejscowość: BUKliczba...
Zbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to postępowy komplet zadań przygotowujący ucznia technikum lub słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług...