Porównaj zanim kupisz

Kuchnia, przepisy kulinarne 22 produkty Producent: Olesiejuk sp. z o.o. wsip Wydawnictwo rm Znak Horyzont

Kuchnia świata dla diabetyków marki Wydawnictwo rm

$450.99 $ 800
Kulinarna podróż po świecie dla diabetyków i nie tylko!W poradniku odnajdziesz blisko 150 przepisów zaczerpniętych z najważniejszych kuchni europejskich oraz z kuchni chińskiej, japońskiej i...

język niemiecki zawodowy w gastronomii. zeszyt ćwiczeń. szkoły ponadgimnazjalne

$450.99 $ 800
Zeszyt ćwiczeń do nauki języka niemieckiego zawodowego w gastronomii umożliwia skuteczne opanowanie koniecznego w pracy słownictwa. Odpowiednio przypasowane ćwiczenia mają na celu zapewnienie...

Wydawnictwo rm Domowy wyrób win i miodów pitnych wyd. 4

$450.99 $ 800
Domowe wino może powstać nie tylko z winogron. Wyrób win z innych owoców, a także z warzyw, kwiatów, ziaren i ziół to hobby z tradycjami. Produkcja trunków z tych części, które zbierzesz w...

Baba na keto. 101 najlepszych przepisów marki Wydawnictwo rm

$450.99 $ 800
Dieta keto może być kolorowa, rozmaita, a zarazem szykowna! W tej unikatowej książce kucharskiej wynajdziesz 101 przepisów na śniadania na słono i na słodko, obiady: sycące zupy, przepyszne dania...

Wydawnictwo rm Vege smaki świata wyd. 2022

$450.99 $ 800
W kuchni wegetariańskiej nigdy nie jest nudno! To świat pełen różnorodnych smaków, kolorów i aromatów. Wszystko dzięki warzywom – tym powszednim, znanym od lat – jak marchewka, papryka czy...

Usługi gastronomiczne. podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. szkoły ponadgimnazjalne marki Wsip

$450.99 $ 800
Podręcznik do nauki zawodutechnik żywienia i usług gastronomicznych realizujący treści z zakresu części 3 kwalifikacji T.15 (Planowanie i wykonywanie usług gastronomicznych). Demonstruje wiedzę i...

zasady żywienia. planowanie i ocena. podręcznik do nauki technik żywienia i usług gastronomicznych. szkoły ponadgimnazjalne

$450.99 $ 800
Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych. Realizuje treści z zakresu pierwszej części kwalifikacji T.15 (Planowanie i ocena żywienia)....

dieta w ciąży w.5

$450.99 $ 800
PONAD 150 PYSZNYCH PRZEPISÓW NA ZDROWE POSIŁKI DLA PRZYSZŁYCH MAM!No i stało się! Będziesz mamą! na pewno towarzyszą ci nie lada emocje, a obok radości pojawia się także niepokój o przebieg ciąży i...

Wydawnictwo rm Korea od kuchni

$450.99 $ 800
Kuchnia koreańska? Powiesz: wiem, to przecież kimchi! Masz rację,jednak kiszona na ostro kapusta (zwana u nas pekińską) jest – obok bap, czyli ryżu – sercem koreańskiego menu, to kuchnia tego...

organizacja produkcji gastronomicznej. podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. szkoły ponadgimnazjalne, OAPIGJKA-1086

$450.99 $ 800
Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych realizujący treści z zakresu części 2 kwalifikacji T.15 (Organizacja produkcji gastronomicznej). Prezentuje wiedzę i uczy...

sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów. technologia gastronomiczna. część 1. podręcznik do nauki zawodu kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych, 63048102510KS (725787)

$450.99 $ 800
Podręcznik do nauki zawodów kucharz i technik żywienia i usług gastronomicznych: ukazuje treści z zakresu części 2 kwalifikacji T.6 - Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów. Rozwija...

Wsip Towar jako przedmiot handlu. prowadzenie sprzedaży. podręcznik do nauki zawodu technik handlowiec, technik księgarstwa, sprzedawca. tom i. szkoły ponadgimnazjalne

$450.99 $ 800
Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodach sprzedawca, technik handlowiec i technik księgarstwa. Realizuje treści z zakresu kwalifikacji A.18. (Prowadzenie sprzedaży). W...

Jego Piekielna Kuchnia / Jej Anielska Kuchnia

$450.99 $ 800
W "Jej anielskiej kuchni" nie odnajdziesz tłustych, ciężkostrawnych i niezdrowych dań. Poznasz niebiańsko lekkie posiłki - zdrowe i pyszne. Pierwsze skrzypce grają świeże warzywa, owoce i...

Domowe przetwory. Dżemy, konfitury, marmolady

$450.99 $ 800
Przetwory owocowe tradycyjne, szykowne, egzotyczne Smak lata zamknięty w słoiku – tak najprościej można określić to, czym są przetwory owocowe. Pozwalają radować się smakiem i aromatem owoców...

Domowe wędliny tradycyjne oraz sous vide marki Olesiejuk sp. z o.o.

$450.99 $ 800
Robert Winckiewicz, dobrze już znany wielu czytelnikom, w swej najnowszej książce zamieszcza przepisy na nowe pyszne i zdrowe produkty. W tym opracowaniu obok wcześniejszych przepisów czytelnik...

Olesiejuk sp. z o.o. Domowe konserwy w słojach i puszkach...

$450.99 $ 800
Kolejna książka Roberta Winckiewicza tym razem poświęcona jest przechowywaniu żywności w słoikach i puszkach. Opisane zostały sposoby konserwowania nie tylko mięsa, ale także warzyw i owoców....

Kuchenne szaleństwa marki Olesiejuk sp. z o.o.

$450.99 $ 800
W książce "Kuchenne szaleństwa" znajdziesz zaskakująco proste przepisy na lekkie przekąski, pożywne śniadania, szybkie obiady i zdrowe desery, które możesz bez trudu przygotować w...

Koktajle winne

$450.99 $ 800
Ta książka jest skierowana do wielbicieli najszlachetniejszego napoju, jaki nauczył się przygotowywać człowiek. Barman Gianfranco Di Niso otworzy przed nami wspaniały, pełen nieoczekiwanek świat...

Olesiejuk sp. z o.o. Pakiet włoskie smaki

$450.99 $ 800
Przepisy z książek kucharskich znajdujących się w tym zestawie pozwolą nie tylko zaspokoić choćby najmocniej skrywane pragnienia łakomczucha, lecz także zyskać świadomość, że potrawy z makaronem,...

Dżemy marki Olesiejuk sp. z o.o.

$450.99 $ 800
obfity wybór funkcjonalnych przepisów na pyszne dżemy, konfitury i galaretki, przyrządzone z najróżniejszych owoców: jabłek, gruszek, śliwek, malin, porzeczek, fig... Smacznego! Tytuł Dżemy Autor...

Ziemniaki marki Olesiejuk sp. z o.o.

$450.99 $ 800
wielki wybór funkcjonalnych przepisów na pyszne potrawy, których najważniejszym składnikiem są ziemniaki. Zupy, sałatki, zapiekanki, przystawki... Smacznego! Tytuł Ziemniaki Autor praca zbiorowa...

Usługi żywieniowe w hotelarstwie, 62969202510KS (722614)

$450.99 $ 800
Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa realizujący treści z zakresu części 2 kwalifikacji T.12 (Przygotowywanie i podawanie śniadań). Przedstawia wiedzę i uczy umiejętności przestrzegania...
new
Ta strona używa plików cookies. Dowiedz się więcej o celu ich używania: Czytaj więcej » x

Ta strona używa plików cookies. Czytaj więcej »

x