Z tą książką pieczenie stanie się chlebem powszednim! Czy wiesz, że można piec bez wyrabiania, bez specjalnego sprzętu oraz doświadczenia i w ten sposób wypełnić dom najefektowniejszym zapachem...
Prostota, przyjemność, pasja i miłość – to z tych elementów stworzycie najkorzystniejsze dania! Zapraszam Was na drugą część kulinarnej przygody, która powstała właśnie dzięki tym tajnym...
Warzywa na stół!Burak, rabarbar, jarmuż, skorzonera, pasternak, brukiew, a także topinambur – siedem warzyw, kiedyś znanych i cenionych, a dziś już zapomnianych albo przypisanych do zaledwie kilku...
ZAKOCHAJ SIĘ W ZIEMNIAKACH!Czy można nie kochać ziemniaków? To jedno z najbardziej przystępnych, przyjaznych dla środowiska, niedrogich i uniwersalnych warzyw. Nuda? Nic podobnego! wystarczy...
Stwórz własne „kulki mocy” dla swych niewiele znaczących i dużych superdomowników!Kiedy najkorzystniejszy polski piłkarz wychodzi na boisko, siły dodają mu legendarne już „kulki mocy” wymyślone i...
Odkryj kasze na nowo!Paweł Łukasik i Grzegorz Targosz, autorzy bloga Gotowaniezpasja.pl, specjalnie na potrzeby tej publikacji przygotowali aż 105 pomysłowych przepisów, a wszystkie z kaszą w roli...
Z tą książką pieczenie stanie się chlebem powszednim!Czy wiesz, iż można piec bez wyrabiania, bez specjalnego sprzętu, a także doświadczenia i w ten sposób wypełnić dom najatrakcyjniejszym zapachem...
Uwielbiam tę książkę. Jest pełna mądrości i hojnie obdarza nas przepisami na proste w przygotowaniu, smakowite dania. Każda strona to prawdziwa uczta – Nigella LawsonClaudia Roden przez ostatnie 40...
Świeżo wypieczony chleb o chrupiącej skórce.Pachnące latem racuchy z jabłkami.Delikatne kluski kładzione z rozpływającym się masłem.Knedle ze słodkimi truskawkami polane śmietaną.Lekkie jak chmurka...
Wyrusz w smakowitą wędrówkę, w trakcie której odkryjesz receptury inspirowane kulinarnie bogatym dziedzictwem świata Wiedźmina. Przepisy skatalogowane i spisane przez kulinarną przewodniczkę...
Po wielkim entuzjazmie i ogromnym wsparciu, jakie otrzymałem od Was po dwóch poprzednich tomach, zdecydowałem się kontynuować tę smakowitą podróż.Nadal trzymam się zasady prostoty i przepisy są...