Śledź niejeden ma smak. W książce ponad sto pomysłów na to jak przyrządzić i podawać tę tak smakowitą i zdrową rybkę. Śledź może być w śmietanie, oleju, smażony, w sałatce, w pasztecie jako tatar,...
pakiet posiada trzy poradniki kulinarne:,,Megazupy na cały rok " W klasycznym polskim domu obiad bez zupy jest nieważny. Współczesne zupy mają dużo smaków, jadamy już nie tylko pomidorową czy...
To kompendium wiedzy o dawnej i współczesnej rosyjskiej sztuce kulinarnej - jednej z najbogatszych, najciekawszych i najmocniej urozmaiconych kuchni świata.Wśród klasycznych potraw znajdziecie...
Mięso indyka, gęsi albo kaczki jest szykowne a zarazem odznacza się rewelacyjnymi właściwościami dietetycznymi. Książka zawiera 121 sprawdzonych propozycji na potrawy z indyka, gęsi i kaczek....
Chcesz zaskoczyć gości niebanalnymi zestawieniami warzyw i dodatków? Podaj jedną z naszych nieszablonowych sałatek. A może chcesz mieć dietetyczne posiłki do pracy? albo pyszne dania obiadowe,...
Tajniki mistrzów obsługi kelnerskiej w jednym tomieKrojenie, filetowanie, flambirowanie, marynowanie to najważniejsze umiejętności kelnerów najwyższej klasy. Mistrzowskie podawanie serów, a także...
Rezygnacja z cukru jeszcze nigdy nie była tak nietrudna!Bez cukru da się żyć, a ten poradnik pokaże ci, jak zachować urozmaiconą i smaczną dietę, unikając zachcianek oraz niebezpieczeństw sięgania...
Rezygnacja z produktów pochodzenia zwierzęcego nigdy nie była łatwiejsza! Możesz zacząć lepiej się odżywiać, nie zmieniając przy tym radykalnie swojego stylu życia, a do tego nadal jeść smaczne i...