Śledź niejeden ma smak. W książce ponad sto pomysłów na to jak przyrządzić i podawać tę tak smakowitą i zdrową rybkę. Śledź może być w śmietanie, oleju, smażony, w sałatce, w pasztecie jako tatar,...
zestaw mieści trzy poradniki kulinarne:,,Megazupy na cały rok " W tradycyjnym polskim domu obiad bez zupy jest nieważny. Współczesne zupy mają dużo smaków, jadamy już nie tylko pomidorową czy...
To kompendium wiedzy o dawnej i współczesnej rosyjskiej sztuce kulinarnej - jednej z najbogatszych, najciekawszych i najbardziej urozmaiconych kuchni świata.Wśród tradycyjnych potraw wyszukacie...
Mięso indyka, gęsi lub kaczki jest gustowne a zarazem odznacza się rewelacyjnymi właściwościami dietetycznymi. Książka zawiera 121 sprawdzonych propozycji na potrawy z indyka, gęsi i kaczek....
Chcesz zaskoczyć gości ciekawymi zestawieniami warzyw i dodatków? Podaj jedną z naszych nieszablonowych sałatek. A może chcesz mieć dietetyczne posiłki do pracy? albo pyszne dania obiadowe, które...
Tajniki mistrzów obsługi kelnerskiej w jednym tomieKrojenie, filetowanie, flambirowanie, marynowanie to najważniejsze umiejętności kelnerów najwyższej klasy. Mistrzowskie podawanie serów i kawy,...
Rezygnacja z cukru jeszcze nigdy nie była tak nietrudna!Bez cukru da się żyć, a ten poradnik pokaże ci, jak zachować urozmaiconą i smaczną dietę, unikając zachcianek, a także niebezpieczeństw...
Dieta, która uchroni cię przed rakiem i zapewni ci dobre samopoczucie.Rak to jeden z najszczególniej powszechnych problemów współczesnych społeczeństw. Badania wykazały, że co czwarta osoba...
Rezygnacja z produktów pochodzenia zwierzęcego nigdy nie była łatwiejsza! Możesz zacząć lepiej się odżywiać, nie zmieniając przy tym radykalnie swojego stylu życia, a do tego nadal jeść smaczne i...
Z garnka i piekarnika, do smarowania i podjadania, przepisy do celebrowania czasu w kuchni, proste desery z nutką ekstrawagancji, a także kuchenne konieczniki, czyli dodatki o pokaźnej sile...
Z garnka i piekarnika, do smarowania i podjadania, przepisy do celebrowania czasu w kuchni, nieskomplikowane desery z nutką ekstrawagancji i kuchenne potrzebniki, czyli dodatki o znacznej sile...
Książka dla wszystkich, którzy kochają autentyczną włoską kuchnię.Oto najkorzystniejsze sycylijskie przepisy!Wegetariańskie dania z pasją, pełne smaków i aromatów prosto z Sycylii. Francesca...
Książka dla wszystkich, którzy kochają autentyczną włoską kuchnię.Oto najkorzystniejsze sycylijskie przepisy!Wegetariańskie dania z pasją, pełne smaków i aromatów prosto z Sycylii. Francesca...
Dynia to zdecydowanie królowa jesieni. Majestatyczna i unikatowa. Można jeść ją na krągło! Pieczoną, gotowaną, smażoną a nawet na bezkompromisowo. Na słodko i słono. Dynia to warzywo, które lubi...
Ateny nie są łatwym kąskiem. Wysyłają chaotyczne wibracje, lecz żyją pełnią życia. Potrafią zmęczyć lecz i oczarować."Ateny do zjedzenia" - kolejna książka autorstwa Bartka Kieżuna zabiera...
Nowa książka jednej z najistotniej modnych i renomowanych postaci polskiej sceny kulinarnej. Michał Korkosz, lepiej znany jako Rozkoszny, autor bloga rozkoszny.pl powraca z nową porcją...