ZUPY. TradycyjnE, PRZECIERANE, OWOCOWE, NA ZIMNO I NA GORĄCO. KANON klasycznEJ KUCHNI POLSKIEJ HANNA SZYMANDERSKA W tomie "Zupy" znalazły się równocześnie polewki znakomicie wszystkim...
JAJKA I SERY, CZYLI najkorzystniejszE OMLETY, ZAPIEKANKI, SAŁATKI. KANON klasycznEJ KUCHNI POLSKIEJ HANNA SZYMANDERSKA W serii,,Kanon konwencjonalnej Kuchni Polskiej" demonstrujemy...
Ziemniaki – smaczne i pożywne – w kuchni są niezastąpione. Można z nich przygotować potrawy proste i wyszukane, konwencjonalne i oryginalne. Jeśli lubisz eksperymentować, mieszać smaki, z...
Ryby są smaczne i zdrowe. Warto jeść ryby, próbować różnorodne gatunki. Przygotujesz z nich smaczne przekąski, pożywne zupy i wykwintne dania obiadowe. Karp, łosoś, sandacz, okoń i karmazyn,...
Magdalena i Mateusz Trojanowscy przyjechali do Wlenia i odmienili życie swoje i małego przedwojennego uzdrowiska na Dolnym Śląsku. Otworzyli pensjonat Polna Zdrój, który cieszy się ogromnym...
Koniec z długimi listami trudno dostępnych elementów. Dość rezygnacji z ulubionych, klasycznych smaków. Jadłonomia po polsku przedstawia, że kuchnia roślinna może być prosta jak barszcz i równie...
Chcesz zacząć piec domowy chleb, lecz nie masz czasu albo nie wiesz, jak się za to zabrać? Ta książka jest dla ciebie. Dowiesz się z niej wszystkiego, czego Ci trzeba, by przygotować swój pierwszy...
Wydanie w mniejszym, bardziej ergonomicznym formacie. Koniec z długimi listami trudno dostępnych elementów. Dość rezygnacji z ulubionych, tradycyjnych smaków. Jadłonomia po polsku prezentuje, że...