Zeszyt ćwiczeń do nauki języka niemieckiego zawodowego w gastronomii pozwala na sprawne opanowanie potrzebnego w pracy słownictwa. Adekwatnie przypasowane ćwiczenia posiadają na celu zapewnienie...
O tym, iż jedzenie to czysta przyjemność, nie trzeba nikogo długo przekonywać. Za sprawą tego wydania pragniemy udowodnić,jednakowo satysfakcjonujące jak spożywanie jest przyrządzanie posiłków. Daj...
Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa realizujący treści z zakresu części 2 kwalifikacji T.12 (Przygotowywanie i podawanie śniadań). Przedstawia wiedzę i uczy umiejętności przestrzegania...
Podręcznik do nauki zawodutechnik żywienia i usług gastronomicznych realizujący treści z zakresu części 3 kwalifikacji T.15 (Planowanie i realizowanie usług gastronomicznych). Prezentuje wiedzę i...
Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych. Realizuje treści z zakresu pierwszej części kwalifikacji T.15 (Planowanie i ocena żywienia)....
Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych realizujący treści z zakresu części 2 kwalifikacji T.15 (Organizacja produkcji gastronomicznej). Pokazuje wiedzę i uczy...
Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodach sprzedawca, technik handlowiec i technik księgarstwa. Realizuje treści z zakresu kwalifikacji A.18. (Prowadzenie sprzedaży). W...
Podręcznik do nauki zawodów kucharz i technik żywienia i usług gastronomicznych: prezentuje treści z zakresu części 2 kwalifikacji T.6 - Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów. Rozwija...
Rezygnacja z cukru jeszcze nigdy nie była tak prosta!Bez cukru da się żyć, a ten poradnik pokaże ci, jak zachować urozmaiconą i smaczną dietę, unikając zachcianek i niebezpieczeństw sięgania po...
Rezygnacja z produktów pochodzenia zwierzęcego nigdy nie była łatwiejsza! Możesz zacząć lepiej się odżywiać, nie zmieniając przy tym radykalnie swego stylu życia, a do tego nadal jeść smaczne i...