Porównaj zanim kupisz

Kuchnia, przepisy kulinarne 10 produktów Producent: Dominika Wojciak wsip Znak

Znak Psi bufet. 63 zdrowe i smakowite przepisy dla twojego psa

$450.99 $ 800
JEDYNA TAKA PSIĄŻKA KUCHARSKA 63 przepisy na przepyszne, zdrowe i pełnowartościowe posiłki dla każdego psa Twój pies uwielbia ruch i długie zabawy? Zapewnij mu odpowiednią dawkę energii i ugotuj...

język niemiecki zawodowy w gastronomii. zeszyt ćwiczeń. szkoły ponadgimnazjalne

$450.99 $ 800
Zeszyt ćwiczeń do nauki języka niemieckiego zawodowego w gastronomii pozwala na produktywne opanowanie koniecznego w pracy słownictwa. Odpowiednio dobrane ćwiczenia posiadają na celu zapewnienie...

Usługi żywieniowe w hotelarstwie, 62969202510KS (722614)

$450.99 $ 800
Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa realizujący treści z zakresu części 2 kwalifikacji T.12 (Przygotowywanie i podawanie śniadań). Pokazuje wiedzę i uczy umiejętności przestrzegania...

Mistrzowie makaronu. sztuka własnoręcznego wyrabiania makaronu, gnocchi i risotto - marc vetri, david joachim - książka marki Znak

$450.99 $ 800
Życie to kombinacja magii i makaronu Federico Fellini Żadne danie w historii nie ma tak wielu wariantów, kolorów, kształtów, smaków i konsystencji jak zwykły makaron. Przygotuj samodzielnie...

Usługi gastronomiczne. podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. szkoły ponadgimnazjalne marki Wsip

$450.99 $ 800
Podręcznik do nauki zawodutechnik żywienia i usług gastronomicznych realizujący treści z zakresu części 3 kwalifikacji T.15 (Planowanie i realizowanie usług gastronomicznych). Prezentuje wiedzę i...

zasady żywienia. planowanie i ocena. podręcznik do nauki technik żywienia i usług gastronomicznych. szkoły ponadgimnazjalne

$450.99 $ 800
Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych. Realizuje treści z zakresu pierwszej części kwalifikacji T.15 (Planowanie i ocena żywienia)....

organizacja produkcji gastronomicznej. podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. szkoły ponadgimnazjalne, OAPIGJKA-1086

$450.99 $ 800
Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych realizujący treści z zakresu części 2 kwalifikacji T.15 (Organizacja produkcji gastronomicznej). Pokazuje wiedzę i uczy...

Wsip Towar jako przedmiot handlu. prowadzenie sprzedaży. podręcznik do nauki zawodu technik handlowiec, technik księgarstwa, sprzedawca. tom i. szkoły ponadgimnazjalne

$450.99 $ 800
Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodach sprzedawca, technik handlowiec i technik księgarstwa. Realizuje treści z zakresu kwalifikacji A.18. (Prowadzenie sprzedaży). W...

sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów. technologia gastronomiczna. część 1. podręcznik do nauki zawodu kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych, 63048102510KS (725787)

$450.99 $ 800
Podręcznik do nauki zawodów kucharz i technik żywienia i usług gastronomicznych: pokazuje treści z zakresu części 2 kwalifikacji T.6 - Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów. Rozwija...

Sezonowe warzywo - Dominika Wójciak, 84277302085KS (7040084)

$450.99 $ 800
szparagi • pomidor • brukselka • bakłażan • papryka • pietruszka • cebula fasolka szparagowa • ogórekSezonowe warzywo to kolejna porcja przepisów na dania, których głównymi bohaterami są jarzyny....
new
Ta strona używa plików cookies. Dowiedz się więcej o celu ich używania: Czytaj więcej » x

Ta strona używa plików cookies. Czytaj więcej »

x