Kolejna książka z kolekcji Ocalić od zapomnienia poświęcona jest tradycjom polskiego stołu i spiżarni.odnajdziemy w niej charakterystykę konwencjonalnych polskich produktów spożywczych, tzn....
Piotr Ogiński jest wyśmienitym kucharzem, potrafiącym w atrakcyjny sposób przekazać swoją wiedzę o tajnikach kuchni. Prowadzi wyjątkowo popularny blog kulinarny Kocham gotować. Lubi poznawać świeże...
Przepisy na przystępne do przygotowania, niezbyt czasochłonne i smaczne potrawy. Dziś problem diety bezglutenowej dotyka coraz więcej osób. Glutenu muszą unikać chorzy na celiakię i cierpiący z...
Jak zamówić piwo w 25 językach, żeby móc ugasić pragnienie w każdym miejscu i o każdej porze. Jak udoskonalić umiejętność zawierania nowych znajomości dzięki poznaniu gotowych zwrotów, a nie tylko...
Superżywność jest na ustach wszelkich pragnących zdrowo żyć. Jeżeli do tej pory uważaliście, że jak chia czy jagody goi musi pochodzić z zamorskich krajów, dzisiaj macie okazję zmienić zdanie....
Koktajle są kolorowe, smaczne i na czasie. Czy przygotowanie ich jest skomplikowane? Oczywiście, że nie. Wystarczy sięgnąć po ogólno przystępne, modne i proste komponenty. Wszystko to, co serwowane...