ZUPY. KonwencjonalnE, PRZECIERANE, OWOCOWE, NA ZIMNO I NA GORĄCO. KANON tradycyjnEJ KUCHNI POLSKIEJ HANNA SZYMANDERSKA W tomie "Zupy" znalazły się jednocześnie polewki nieprzeciętnie...
JAJKA I SERY, CZYLI najlepszE OMLETY, ZAPIEKANKI, SAŁATKI. KANON konwencjonalnEJ KUCHNI POLSKIEJ HANNA SZYMANDERSKA W serii,,Kanon tradycyjnej Kuchni Polskiej" demonstrujemy najlepsze,...
Ziemniaki – smaczne i pożywne – w kuchni są niezastąpione. Można z nich przygotować potrawy proste i wyszukane, konwencjonalne i oryginalne. Jeśli uwielbiasz eksperymentować, mieszać smaki, z...
Ryby są smaczne i zdrowe. Warto jeść ryby, próbować najróżniejsze gatunki. Przygotujesz z nich smaczne przekąski, pożywne zupy i wyszukane dania obiadowe. Karp, łosoś, sandacz, okoń, a także...
wyprodukowany jako zwyczajny pulpet mięsny, hamburger przekształcił się z czasem w jedyne i unikalne danie. Istnieje dużo wariacji na temat hamburgera: mięsny, rybny lub wegetariański. W książce są...
Chcesz zacząć piec domowy chleb, lecz nie masz czasu lub nie wiesz, jak się za to wziąć? Ta książka jest dla ciebie. Dowiesz się z niej wszystkiego, czego potrzebujesz, aby przygotować swój...
W tomie "Przekąski" znalazły się receptury na masło, smalec, kremy, pasty, faszerowane jaja, śledzie i inne niewielkie przekąski oraz galarety, musy, pasztety i sałatki. Kanon klasycznej...