Davide Bertinotti i Massimo Faraggi, autorzy bestsellera La tua birra fatta in casa (Twoje piwo domowe), zebrali w tej książce różnorakie receptury umożliwiające produkowanie we własnej kuchni...
Zeszyt ćwiczeń do nauki języka niemieckiego zawodowego w gastronomii umożliwia sprawne opanowanie koniecznego w pracy słownictwa. Stosownie dobrane ćwiczenia mają na celu zapewnienie produktywnej...
- Podstawowa metoda przygotowania sera- Sery włoskie i z innych krajów- świeże receptury, nowe triki i nowe sekretyPrzygotowanie posiłków w domu ma same atuty: je się smaczniej, zdrowiej i taniej....
Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa realizujący treści z zakresu części 2 kwalifikacji T.12 (Przygotowywanie i podawanie śniadań). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności przestrzegania...
Podręcznik do nauki zawodutechnik żywienia i usług gastronomicznych realizujący treści z zakresu części 3 kwalifikacji T.15 (Planowanie i wykonywanie usług gastronomicznych). Pokazuje wiedzę i uczy...
Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych. Realizuje treści z zakresu pierwszej części kwalifikacji T.15 (Planowanie i ocena żywienia)....
Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych realizujący treści z zakresu części 2 kwalifikacji T.15 (Organizacja produkcji gastronomicznej). Demonstruje wiedzę i uczy...
Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodach sprzedawca, technik handlowiec i technik księgarstwa. Realizuje treści z zakresu kwalifikacji A.18. (Prowadzenie sprzedaży). W...
Podręcznik do nauki zawodów kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych: pokazuje treści z zakresu części 2 kwalifikacji T.6 - Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów. Rozwija...
Chcesz zacząć piec domowy chleb, lecz nie masz czasu albo nie wiesz, jak się za to zabrać? Ta książka jest dla ciebie. Dowiesz się z niej wszystkiego, czego Ci trzeba, by przygotować swój pierwszy...