ZUPY. KlasycznE, PRZECIERANE, OWOCOWE, NA ZIMNO I NA GORĄCO. KANON konwencjonalnEJ KUCHNI POLSKIEJ HANNA SZYMANDERSKA W tomie "Zupy" znalazły się jednocześnie polewki nieprzeciętnie...
JAJKA I SERY, CZYLI najkorzystniejszE OMLETY, ZAPIEKANKI, SAŁATKI. KANON tradycyjnEJ KUCHNI POLSKIEJ HANNA SZYMANDERSKA W kolekcji,,Kanon tradycyjnej Kuchni Polskiej" prezentujemy...
Ziemniaki – smaczne i pożywne – w kuchni są niezastąpione. Można z nich przygotować potrawy proste i wyszukane, klasyczne i oryginalne. Jeśli lubisz eksperymentować, mieszać smaki, z ziemniaków...
750 konwencjonalnych polskich potraw to prezentacja najszczególniej charakterystycznych i sprawdzonych przepisów należących do kanonu polskiej kuchni. Nasza kuchnia narodowa jest przebogata, warto...
Chcesz zacząć piec domowy chleb, lecz nie masz czasu albo nie wiesz, jak się za to zabrać? Ta książka jest dla ciebie. Dowiesz się z niej wszystkiego, czego potrzebujesz, by przygotować swój...
Ryby są smaczne i zdrowe. Warto jeść ryby, próbować różne gatunki. Przygotujesz z nich smaczne przekąski, pożywne zupy i wytworne dania obiadowe. Karp, łosoś, sandacz, okoń, a także karmazyn,...
W tomie "Przekąski" znalazły się receptury na masło, smalec, kremy, pasty, faszerowane jaja, śledzie i inne śladowe przekąski, a także galarety, musy, pasztety i sałatki. Kanon tradycyjnej...
Ta książka świetnie łączy tradycję z postępowością. Fajne jest to, że każda receptura wykorzystuje ogólnodostępne elementy, a przepisy opatrzone są spektakularnymi zdjęciami. To zbiór najlepszych...