Rezygnacja z cukru jeszcze nigdy nie była tak prosta!Bez cukru da się żyć, a ten poradnik pokaże ci, jak zachować urozmaiconą i smaczną dietę, unikając zachcianek i niebezpieczeństw sięgania po...
Warzywa na stół!Burak, rabarbar, jarmuż, skorzonera, pasternak, brukiew i topinambur – siedem warzyw, kiedyś znanych i lubianych, a dziś już zapomnianych lub przypisanych do zaledwie kilku...
Rezygnacja z produktów pochodzenia zwierzęcego nigdy nie była łatwiejsza! Możesz zacząć lepiej się odżywiać, nie zmieniając przy tym radykalnie swojego stylu życia, a do tego nadal jeść smaczne i...
Odkryj kasze na nowo!Paweł Łukasik i Grzegorz Targosz, autorzy bloga Gotowaniezpasja.pl, specjalnie na zapotrzebowania tej publikacji przygotowali aż 105 pomysłowych przepisów, a wszystkie z kaszą...
Ta książka wspaniale łączy tradycję z postępowością. Fajne jest to, że każda receptura wykorzystuje ogólnodostępne komponenty, a przepisy opatrzone są błyskotliwymi zdjęciami. To zbiór...