Dna moczanowa. Poradnik dla Pacjenta, wyd. Drugie to. Dowiesz się, jak pokonać dnę, a Twoje życie stanie się łatwiejsze. W poradniku wyszukasz również jadłospisy, które pomogą Ci w przestrzeganiu...
pokaźny owocowy sezon trwa! I nigdy się nie skończy. Na naszych stołach pojawiać się będą kolejno truskawki, czereśnie, agrest, porzeczki, maliny, morele, wiśnie, gruszki, śliwki, jabłka... Uff! Te...
Kochamy ziemniaki i zjadamy ich naprawdę dużo. To bez dwóch zdań najbardziej lubiane warzywo na polskim stole. Nie warto jednak ograniczać się jedynie do puree podawanego na obiad razem ze...
Gotowały moje babcie, gotują rodzice, gotuję i ja. Uwielbiam sezonową kuchnię, pełną smaków, z których można wyczarować pyszne dania. Pomysł na "Drugie śniadania i lunche" wypłynął z...
Niedzielne obiady to świetna okazja do spotkania w gronie rodziny lub przyjaciół. Ale cóż zrobić, by nie jeść na okrągło schabowego? starczy skorzystać z naszych przepisów. W tek książce ukazujemy,...
Książka kucharska z przepisami na przepyszne sałatki i dania z grilla - nie tylko w konwencjonalnym wydaniu. Wspaniałe steki, kotleciki, szaszłyki, krewetki i warzywa - a wszystko owiane...
Z garnka i piekarnika, do smarowania i podjadania, przepisy do celebrowania czasu w kuchni, proste desery z nutką ekstrawagancji i kuchenne niezbędniki, czyli dodatki o pokaźnej sile rażenia....
Z garnka i piekarnika, do smarowania i podjadania, przepisy do celebrowania czasu w kuchni, nietrudne desery z nutką ekstrawagancji i kuchenne konieczniki, czyli dodatki o szerokiej sile rażenia....
Książka dla wszelkich, którzy kochają autentyczną włoską kuchnię.Oto najlepsze sycylijskie przepisy!Wegetariańskie dania z pasją, pełne smaków i aromatów prosto z Sycylii. Francesca Maugeri...
Książka dla wszystkich, którzy kochają autentyczną włoską kuchnię.Oto najlepsze sycylijskie przepisy!Wegetariańskie dania z pasją, pełne smaków i aromatów prosto z Sycylii. Francesca Maugeri...
Ateny nie są nietrudnym kąskiem. Wysyłają chaotyczne wibracje, ale żyją pełnią życia. Potrafią zmęczyć lecz i oczarować."Ateny do zjedzenia" - kolejna książka autorstwa Bartka Kieżuna...
Nowa książka jednej z najistotniej lubianych i cenionych postaci polskiej sceny kulinarnej. Michał Korkosz, lepiej znany jako Rozkoszny, autor bloga rozkoszny.pl powraca z nową porcją ekscytujących...
Ta książka wyśmienicie łączy tradycję z postępowością. Fajne jest to, iż każda receptura wykorzystuje ogólnodostępne komponenty, a przepisy opatrzone są przepięknymi zdjęciami. To zbiór...