Śledź niejeden ma smak. W książce ponad sto pomysłów na to jak przyrządzić i podawać tę tak smakowitą i zdrową rybkę. Śledź może być w śmietanie, oleju, smażony, w sałatce, w pasztecie jako tatar,...
komplet gromadzi trzy poradniki kulinarne:,,Megazupy na cały rok " W konwencjonalnym polskim domu obiad bez zupy jest nieważny. Współczesne zupy mają sporo smaków, jadamy już nie tylko...
To kompendium wiedzy o dawnej i współczesnej rosyjskiej sztuce kulinarnej - jednej z najbogatszych, najciekawszych i najszczególniej urozmaiconych kuchni świata.Wśród konwencjonalnych potraw...
Mięso indyka, gęsi lub kaczki jest wysmakowane a zarazem odznacza się perfekcyjnymi właściwościami dietetycznymi. Książka posiada 121 sprawdzonych propozycji na potrawy z indyka, gęsi i kaczek....
Chcesz zaskoczyć gości ciekawymi zestawieniami warzyw i dodatków? Podaj jedną z naszych wyjątkowych sałatek. A może chcesz mieć dietetyczne posiłki do pracy? lub pyszne dania obiadowe, które można...
Tajniki mistrzów obsługi kelnerskiej w jednym tomieKrojenie, filetowanie, flambirowanie, marynowanie to najważniejsze umiejętności kelnerów najwyższej klasy. Profesjonalne podawanie serów, a także...
Dna moczanowa. Poradnik dla Pacjenta, wyd. Drugie to. Dowiesz się, jak pokonać dnę, a Twoje życie stanie się łatwiejsze. W poradniku znajdziesz dodatkowo jadłospisy, które pomogą Ci w...
Z garnka i piekarnika, do smarowania i podjadania, przepisy do celebrowania czasu w kuchni, przystępne desery z nutką ekstrawagancji, a także kuchenne konieczniki, czyli dodatki o sporej sile...
Z garnka i piekarnika, do smarowania i podjadania, przepisy do celebrowania czasu w kuchni, proste desery z nutką ekstrawagancji oraz kuchenne niezbędniki, czyli dodatki o dużej sile rażenia....
Książka dla wszystkich, którzy kochają autentyczną włoską kuchnię.Oto najlepsze sycylijskie przepisy!Wegetariańskie dania z pasją, pełne smaków i aromatów prosto z Sycylii. Francesca Maugeri...
Książka dla wszelkich, którzy kochają autentyczną włoską kuchnię.Oto najkorzystniejsze sycylijskie przepisy!Wegetariańskie dania z pasją, pełne smaków i aromatów prosto z Sycylii. Francesca Maugeri...
Ateny nie są prostym kąskiem. Wysyłają chaotyczne wibracje, ale żyją pełnią życia. Potrafią zmęczyć lecz i oczarować."Ateny do zjedzenia" - kolejna książka autorstwa Bartka Kieżuna zabiera...
Nowa książka jednej z najistotniej modnych i cenionych postaci polskiej sceny kulinarnej. Michał Korkosz, lepiej znany jako Rozkoszny, autor bloga rozkoszny.pl powraca z nową porcją ekscytujących...
Ta książka znakomicie łączy tradycję z innowacyjnością. Fajne jest to, iż każda receptura wykorzystuje ogólnodostępne składniki, a przepisy opatrzone są atrakcyjnymi zdjęciami. To zbiór...