Davide Bertinotti i Massimo Faraggi, autorzy bestsellera La tua birra fatta in casa (Twoje piwo domowe), zebrali w tej książce różnorakie receptury umożliwiające produkowanie we własnej kuchni...
- Podstawowa metoda przygotowania sera- Sery włoskie i z innych krajów- świeże receptury, świeże triki i nowe sekretyPrzygotowanie posiłków w domu ma same mocne strony: je się smaczniej, zdrowiej i...
Odkryjcie smaki i aromaty świata ze zwycięzcą i uczestnikami ósmej edycji programu „Masterchef Junior Polska"! Dobra zabawa i tworzenie niezapomnianych smaków – to przepis na sukces Ignacego...
Pełna smaków książka laureata 11. Edycji MasterChef Polska. To pierwszy taki przypadek w polskiej wersji programu MasterChef. Kuba Tomaszczyk w 2016 r. Zajął drugie miejsce w programie MasterChef...
Poznaj smaki wielokulturowej Jerozolimy zawarte w potrawach, które prezentują nieprzeciętną hojność regionu. Szakszuka to nazwa dania wywodzącego się z Afryki Północnej – po arabsku słowo to...
ODKRYJCIE SMAKI I AROMATY ŚWIATA ZE ZWYCIĘZCĄ I UCZESTNIKAMI ÓSMEJ EDYCJI PROGRAMU „,MASTERCHEF JUNIOR POLSKA“,!Dobra zabawa i tworzenie niezapomnianych smaków - to przepis na sukces Ignacego...
Ta książka rewelacyjnie łączy tradycję z postępowością. Fajne jest to, iż każda receptura wykorzystuje ogólnodostępne składniki, a przepisy opatrzone są pięknymi zdjęciami. To zbiór najlepszych...