Davide Bertinotti i Massimo Faraggi, autorzy bestsellera La tua birra fatta in casa (Twoje piwo domowe), zebrali w tej książce różnorakie receptury umożliwiające produkowanie we własnej kuchni...
- Podstawowa metoda przygotowania sera- Sery włoskie i z innych krajów- świeże receptury, nowe triki i nowe sekretyPrzygotowanie posiłków w domu ma same zalety: je się smaczniej, zdrowiej i taniej....
Dna moczanowa. Poradnik dla Pacjenta, wyd. Drugie to. Dowiesz się, jak pokonać dnę, a Twoje życie stanie się łatwiejsze. W poradniku wyszukasz ponadto jadłospisy, które pomogą Ci w przestrzeganiu...
Z garnka i piekarnika, do smarowania i podjadania, przepisy do celebrowania czasu w kuchni, przystępne desery z nutką ekstrawagancji oraz kuchenne potrzebniki, czyli dodatki o pokaźnej sile...
Z garnka i piekarnika, do smarowania i podjadania, przepisy do celebrowania czasu w kuchni, nietrudne desery z nutką ekstrawagancji i kuchenne konieczniki, czyli dodatki o wielkiej sile rażenia....
Książka dla wszystkich, którzy kochają autentyczną włoską kuchnię.Oto najlepsze sycylijskie przepisy!Wegetariańskie dania z pasją, pełne smaków i aromatów prosto z Sycylii. Francesca Maugeri...
Książka dla wszystkich, którzy kochają autentyczną włoską kuchnię.Oto najlepsze sycylijskie przepisy!Wegetariańskie dania z pasją, pełne smaków i aromatów prosto z Sycylii. Francesca Maugeri...
Ateny nie są łatwym kąskiem. Wysyłają chaotyczne wibracje, ale żyją pełnią życia. Potrafią zmęczyć lecz i oczarować."Ateny do zjedzenia" - kolejna książka autorstwa Bartka Kieżuna zabiera...
Nowa książka jednej z najistotniej popularnych i cenionych postaci polskiej sceny kulinarnej. Michał Korkosz, lepiej znany jako Rozkoszny, autor bloga rozkoszny.pl powraca z nową porcją...
Ta książka rewelacyjnie łączy tradycję z nowoczesnością. Fajne jest to, iż każda receptura wykorzystuje ogólnodostępne elementy, a przepisy opatrzone są błyskotliwymi zdjęciami. To zbiór...