Porównaj zanim kupisz

Kuchnia, przepisy kulinarne 17 produktów Producent: BURDA KSIĄŻKI Dominika Wojciak Rea wsip

Rea Śledzik lubi pływać książka z przepisami na śledzia i na wódki domowej roboty

$450.99 $ 800
Śledź niejeden ma smak. W książce ponad sto pomysłów na to jak przyrządzić i podawać tę tak smakowitą i zdrową rybkę. Śledź może być w śmietanie, oleju, smażony, w sałatce, w pasztecie jako tatar,...

Pakiet: megazupy na cały rok, kuchnia ojca teodora, śledzik lubi pływać

$450.99 $ 800
zestaw gromadzi trzy poradniki kulinarne:,,Megazupy na cały rok " W klasycznym polskim domu obiad bez zupy jest nieważny. Współczesne zupy posiadają dużo smaków, jadamy już nie tylko pomidorową...

russian cooking. kuchnia rosyjska (wersja angielska)

$450.99 $ 800
To kompendium wiedzy o dawnej i współczesnej rosyjskiej sztuce kulinarnej - jednej z najbogatszych, najciekawszych i najszczególniej urozmaiconych kuchni świata.Wśród konwencjonalnych potraw...

Kąski z gąski, indyka i kaczki - Tadeusz Barowicz

$450.99 $ 800
Mięso indyka, gęsi albo kaczki jest wytworne a zarazem odznacza się rewelacyjnymi właściwościami dietetycznymi. Książka gromadzi 121 sprawdzonych propozycji na potrawy z indyka, gęsi i kaczek....

język niemiecki zawodowy w gastronomii. zeszyt ćwiczeń. szkoły ponadgimnazjalne

$450.99 $ 800
Zeszyt ćwiczeń do nauki języka niemieckiego zawodowego w gastronomii zezwala na efektywne opanowanie niezbędnego w pracy słownictwa. Adekwatnie przypasowane ćwiczenia mają na celu zapewnienie...

Rea 505 sałatek, surówek i sałat - książka

$450.99 $ 800
Chcesz zaskoczyć gości ciekawymi zestawieniami warzyw i dodatków? Podaj jedną z naszych nieszablonowych sałatek. A może chcesz posiadać dietetyczne posiłki do pracy? lub pyszne dania obiadowe,...

Rea Obsługa kelnerska klasa mistrzowska - gutmayer wilhelm, stickler hans, lenger heinz, kalinka walter

$450.99 $ 800
Tajniki mistrzów obsługi kelnerskiej w jednym tomieKrojenie, filetowanie, flambirowanie, marynowanie to najważniejsze umiejętności kelnerów najwyższej klasy. Profesjonalne podawanie serów, a także...

Usługi żywieniowe w hotelarstwie, 62969202510KS (722614)

$450.99 $ 800
Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa realizujący treści z zakresu części 2 kwalifikacji T.12 (Przygotowywanie i podawanie śniadań). Ukazuje wiedzę i uczy umiejętności przestrzegania zasad...

Usługi gastronomiczne. podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. szkoły ponadgimnazjalne marki Wsip

$450.99 $ 800
Podręcznik do nauki zawodutechnik żywienia i usług gastronomicznych realizujący treści z zakresu części 3 kwalifikacji T.15 (Planowanie i realizowanie usług gastronomicznych). Demonstruje wiedzę i...

zasady żywienia. planowanie i ocena. podręcznik do nauki technik żywienia i usług gastronomicznych. szkoły ponadgimnazjalne

$450.99 $ 800
Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych. Realizuje treści z zakresu pierwszej części kwalifikacji T.15 (Planowanie i ocena żywienia)....

organizacja produkcji gastronomicznej. podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. szkoły ponadgimnazjalne, OAPIGJKA-1086

$450.99 $ 800
Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych realizujący treści z zakresu części 2 kwalifikacji T.15 (Organizacja produkcji gastronomicznej). Ukazuje wiedzę i uczy...

Wsip Towar jako przedmiot handlu. prowadzenie sprzedaży. podręcznik do nauki zawodu technik handlowiec, technik księgarstwa, sprzedawca. tom i. szkoły ponadgimnazjalne

$450.99 $ 800
Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodach sprzedawca, technik handlowiec i technik księgarstwa. Realizuje treści z zakresu kwalifikacji A.18. (Prowadzenie sprzedaży). W...

sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów. technologia gastronomiczna. część 1. podręcznik do nauki zawodu kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych, 63048102510KS (725787)

$450.99 $ 800
Podręcznik do nauki zawodów kucharz i technik żywienia i usług gastronomicznych: ukazuje treści z zakresu części 2 kwalifikacji T.6 - Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów. Rozwija...

Dziewczyny z wypiekami na 4 pory roku - małgorzata nagat,agata stankiewicz marki Burda książki

$450.99 $ 800
La dolce vita – słodkie życie, pełne wyrafinowanych smaków, chce mieć każdy z nas. Kolejna odsłona cukierniczych cudów autorstwa Agaty Stankiewicz i Małgorzaty Nagat otwiera nam ich świat. Mamy tu...

Sezonowe warzywo - Dominika Wójciak, 84277302085KS (7040084)

$450.99 $ 800
szparagi • pomidor • brukselka • bakłażan • papryka • pietruszka • cebula fasolka szparagowa • ogórekSezonowe warzywo to kolejna porcja przepisów na dania, których głównymi bohaterami są jarzyny....

Przy jednym stole. 100 przepisów z mięsem i wegańskich

$450.99 $ 800
Smaczna i mądra kuchnia Anety i Jaśka Kuroniów to kuchnia dla każdego. Wydawać by się mogło, iż decydując się na napisanie tej książki, autorzy postawili przed sobą skomplikowane zadanie. Co...

Burda książki Fit słodkości

$450.99 $ 800
Czy można odżywiać się zdrowo i równocześnie zachować zgrabną sylwetkę, spożywając słodkie przysmaki? Odpowiedzi na to pytanie od lat poszukują zarówno dietetycy, jak i profesjonalni kucharze czy...
new
Ta strona używa plików cookies. Dowiedz się więcej o celu ich używania: Czytaj więcej » x

Ta strona używa plików cookies. Czytaj więcej »

x