Domowa kuchnia to unikatowe laboratorium, w którym dzieci w wieku od 2 do 12 lat pod naszym pełnym miłości przewodnictwem mogą poznawać świat jedzenia i badać go wszystkimi zmysłami. Wspólne...
wielki owocowy sezon trwa! I nigdy się nie skończy. Na naszych stołach pojawiać się będą kolejno truskawki, czereśnie, agrest, porzeczki, maliny, morele, wiśnie, gruszki, śliwki, jabłka... Uff! Te...
Kochamy ziemniaki i zjadamy ich naprawdę dużo. To na pewno najbardziej modne warzywo na polskim stole. Nie warto jednak ograniczać się jedynie do puree podawanego na obiad razem ze schabowym....
Gotowały moje babcie, gotują rodzice, gotuję i ja. Uwielbiam sezonową kuchnię, całkowitą smaków, z których można wyczarować pyszne dania. Pomysł na "Drugie śniadania i lunche" wypłynął z...
Niedzielne obiady to wyśmienita okazja do spotkania w gronie rodziny lub przyjaciół. Lecz cóż zrobić, aby nie jeść na krągło schabowego? wystarczy skorzystać z naszych przepisów. W tek książce...
Chcesz zacząć piec domowy chleb, lecz nie masz czasu lub nie wiesz, jak się za to wziąć? Ta książka jest dla ciebie. Dowiesz się z niej wszystkiego, czego Ci trzeba, by przygotować swój pierwszy...
Książka kucharska z przepisami na przepyszne sałatki i dania z grilla - nie tylko w klasycznym wydaniu. Świetne steki, kotleciki, szaszłyki, krewetki i warzywa - a wszystko owiane aromatycznym...
„5 komponentów po śródziemnomorsku” ma wszystko to, za co pokochaliście pierwszą książki z tej serii, czyli „5 składników”, a do tego zainspirowane jest licznymi podróżami Jamiego po krajach...