Łasuchy i Słodyczoholicy! Jeśli na widok „blondie z cieciorki" źrenice same się wam rozszerzają, a „daktylowa nutella" trafia w wasz gust i pobudza kubki smakowe, to mamy dla was...
Zdrowie zaczyna się w brzuchu Justina i Erici Sonnenbergów to książka, która uczula nas na zależność między prawidłowymi bakteriami a opornością. Mikroflora jelit jest unikalna i wpływa na nasze...
Chudnij z indeksem glikemicznym to szczególnie przystępny i transparentny poradnik używania diety opartej o indeks glikemiczny artykułów spożywczych. Dieta IG jest nietrudnym, zdrowym i...
Napisałam tę książkę, by zachęcić do pełnowartościowego odżywiania się, opartego na naturalnych produktach. Mam na myśli dietę, dzięki której można w prosty i naturalny sposób uniemożliwiać...
Alchemia pożywienia to szerokie źródło wiedzy na temat leczniczych atrybuty pożwienia. Staranny przegląd poszczególnych grup (zboża, warzywa, strączkowe, owoce, orzechy, nasiona, produkty...
nowe rozszerzone i uaktualnione wydanie bestsellerowej Odnowy na talerzu. Książka jest owocem osobistych doświadczeń autorki, która odzyskała zdrowie dzięki specjalistycznym źródłom wiedzy i...
Chcesz zacząć piec domowy chleb, lecz nie masz czasu albo nie wiesz, jak się za to wziąć? Ta książka jest dla ciebie. Dowiesz się z niej wszystkiego, czego Ci potrzeba, żeby przygotować swój...
Robert Makłowicz, urodzony w 1963 roku w Krakowie, dziennikarz, autor książek i programów telewizyjnych o tematyce kulinarnej, kulturowej i historycznej, od niedawna także zawołany youtuber. Nauki...
nieraz czytelnicy i fani Roberta Makłowicza zadawali mu pytanie (i pewnie nadal będą je zadawać) gdzie nauczył się gotować, czy chodził do jakieś szkoły kucharskiej. A może Robert Makłowicz jest...